Categorieën

Zeezout neusspray

Deze neusspray verdunt uw ingedikte neusslijm, waardoor uw neus gemakkelijker schoongemaakt kan worden. 

€ 2,58 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 2,81
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Zeezout Neusspray

Een loopneus kan u tot waanzin drijven. U bent al niet lekker door de verkoudheid en dan wil u dat snot ook nog eens niet ophouden met stromen. U kunt een neusspray gebruiken om een loopneus te bestrijden. Het neusslijm wordt door de neusspray verdunt waardoor u gemakkelijker in een keer uw neus schoonmaakt.

 

Dosering

Gebruik Zeezout neusspray 1 of meerdere malen per dag. Verstuif 1 of 2 maal in elk neusgat, indien nodig.

  • Snuit de neus of maak hem schoon.
  • Verwijder het beschermdopje van het flesje. Neem de doseerspray in de hand en activeer het spraymechanisme door verschillende malen in de lucht te pompen, totdat er een fijne nevel uit de verstuiver komt.
  • Breng het neusstuk in de neus en verstuif in het neusgat. Herhaal dit in het andere neusgat.
  • Maak na gebruik het uiteinde schoon en droog.

 

Gebruik

Vanwege hygiënische redenen mag Zeezout neusspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Bij gelijktijdige behandeling met een geneesmiddel dat u via de neus moet toedienen, kunt u Zeezout neusspray daarvoor gebruiken, omdat Zeezout neusspray de neus reinigt.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Zeezout Neusspray!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.717934

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.717934
Merk
HTP

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: