Categorieën

All-in Preventie is de veiligheidsopleider van Nederland en België bij uitstek!
Dit blijkt ook uit de Award welke wij van Edubookers hebben mogen ontvangen in februari 2019 waarbij is gebleken dat al
onze cursisten ons een gemiddeld cijfer van een 8,8 geven op basis van een onafhankelijk onderzoek!

Onze gekwalificeerde instructeurs verzorgen jaarlijks meer dan 1600 praktijkgerichte en doeltreffende opleidingen zoals:

  1. BHV
  2. EHBO
  3. VCA
  4. Reanimatie
  5. Kleine blusmiddelen
  6. Maritiem gerelateerde veiligheidsopleidingen

Dit doen zij op een van de ruim 80 opleidingslocaties van All-in Preventie of bij u op locatie.

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende veiligheidsopleidingen die wij verzorgen.
Staat de door u gewenste opleiding er niet bij? Of wenst u een opleiding op maat?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze opleidingsadviseurs, zij helpen u graag verder!

Bedrijfshulpverlening ( BHV is verplicht voor iedere onderneming! )

Het aanstellen van een bhv-er is niet bij wet verplicht. De Arbowet geeft echter wel aan dat een bedrijf verplicht is om maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Volgens de huidige Arbowet is dus iedere werkgever verplicht om zich goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Door medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverlener, BHV-er, kan voor een groot deel aan deze verplichting worden voldaan. In een groot aantal gevallen kan uit de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) blijken dat er een verhoogde kans op ongevallen aanwezig is. In deze gevallen is het noodzakelijk om een aantal medewerkers verder op te leiden tot EHBO-er. 

Bij een BHV opleiding leren de cursisten te handelen bij zowel Eerste Hulp als bij Brand. Tijdens de BHV opleiding zal er ook stil worden gestaan bij de werkomgeving van de deelnemer zodat deze direct aansluiting heeft tussen de lesstof en zijn of haar dagelijkse werksituatie.

De opleiding BHV verzorgen wij op eigen trainingslocaties door heel Nederland of bij u incompany.

Meer informatie of direct een BHV opleiding boekenEHBO opleidingen

Wie is er niet eens van de trap gevallen, kneusde zijn enkel of liep een snee op tijdens een val? Als u een opleiding EHBO heeft gevolgd bij All-in Preventie volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, weet u hoe u de juiste Eerste Hulp verleent als er iets gebeurt in uw werkomgeving of thuis. Tijdens de EHBO opleiding leert u wat u moet doen, maar ook wat u juist niet moet doen. De EHBO opleiding wordt gegeven door 2 EHBO instructeurs van All-in Preventie volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Om het praktijkgedeelte zo ‘echt’ mogelijk te maken wordt tijdens de EHBO opleiding gebruik gemaakt van lotusslachtoffers. De lotusslachtoffers zijn erop getraind om verschillende wonden en ziektebeelden te simuleren zodat u effectief leert handelen. 

De afsluiting van de EHBO opleiding bestaat uit een praktijkexamen welke wordt afgenomen door 2 examinatoren van Het Oranje Kruis.

Naast de basis EHBO opleiding verzorgd All-in Preventie ook EHBO voor Kinderen (EHAK) en natuurlijk de jaarlijkse EHBO herhaling!

Doordat All-in Preventie hoge eisen stelt aan haar instructeurs en lesmateriaal vergoeden vele zorgverzekeraars u de opleidingskosten wanneer u het diploma EHBO haalt van het Oranje Kruis.

Meer informatie of direct een EHBO opleiding boekenVCA opleidingen

De verschillende VCA opleidingen, Basisveiligheid VCA, VOL VCA en VIL VCU, worden uiteraard bij All-in Preventie verzorgd door ervaren instructeurs met ruime praktijkervaring. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in andere talen zoals Engels en Pools waarin het VCA examen gedaan kan worden. Voor groepen vanaf 10 personen kan dat natuurlijk ook ‘in-company’ bij u op locatie. Wie zich individueel wil voorbereiden op het VCA examen kan kiezen voor een thuis cursus. Voor groepen en ‘in-company’ VCA-cursussen maken wij graag een aanbieding op maat.

Meer informatie of direct een VCA opleiding boekenReanimatie opleidingen

In een reanimatie opleiding leert u reanimeren en een AED bedienen. Zo weet u wat u moet doen bij een circulatiestilstand (hartstilstand) en kunt u levens redden. Tijdens de reanimatie opleiding wordt gebruik gemaakt van interactieve reanimatie poppen zodat u realtime feedback krijgt over uw verrichtingen en zo uw vaardigheden kan verbeteren. De reanimatie opleiding wordt verzorgd door ervaren instructeurs met een medische achtergrond.

Meer informatie of direct een Reanimatie opleiding boeken