Categorieën

EHBO tassen

Opzoek naar een EHBO tas, EHBO rugzak of EHBO sporttas?

Verschillende soorten tassen voor al uw BHV en EHBO materiaal! All-in Preventie heeft een ruim assortiment aan EHBO tassen, zowel schoudertassen als rugzakken. Met een EHBO tas heeft u gemakkelijk, snel en doeltreffend onderweg alle benodigde EHBO materialen tot uw beschikking waardoor u in staat bent om Eerste Hulp te kunnen verlenen.

 

De EHBO tassen en EHBO rugzakken zijn dan ook zeer geschikt voor het gebruik tijdens excursies, schooluitjes, vakantie, sportwedstrijden maar ook tijdens gezinsuitjes.

 

Welke EHBO tas past bij u en gaat u kopen?

All-in Preventie heeft voor verschillende soorten van gebruik de nodige standaard EHBO rugzakken en tassen aan in het online assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een EHBO tas of rugzak voor op reis of zoekt u een volledige EHBO rugzak of tas met handige uitneembare etuis en een compleet geleverde EHBO basisvulling? Bij All-in Preventie vind u het allemaal! Hieronder treft u enkele EHBO tassen en rugzakken die wij graag aan u voorstellen.

EHBO tas online bestellen? Gevuld en leeg!

EHBO tassen

EHBO tas Medium
Dit EHBO tasje is zeer geschikt voor gebruik onderweg op de fiets, scooter of tijdens het de vakantie. De EHBO tas Medium is gevuld met EHBO materialen die u altijd kunt gebruiken.

EHBO tas Sport & Fun
Deze EHBO tas heeft het model van een sporttas en is voorzien van 24 handige opbergvakken en beschikt daarnaast ook over 27 elastische lussen. Hierdoor kunt u uw EHBO materialen gemakkelijk en overzichtelijk opbergen en grijpt u tijdens het verlenen van Eerste Hulp nooit mis! De vulling van deze tas is ook beschikbaar in een EHBO rugzak welke leverbaar is in de kleur blauw en rood.

EHBO rugzak Basis 
De EHBO rugzak Basis is leverbaar in de kleur rood en blauw. Deze EHBO rugzak is zeer breed inzetbaar. Dit komt door de veelzijdige vulling van de EHBO rugzak. Naast de EHBO vulling is de EHBO rugzak voorzien van handige opberg etuis welke een kijkvenster hebben zodat u altijd ziet welke EHBO materialen in de etui zitten.

Bleeding Control Kit
Met deze EHBO tas bent u in staat direct te kunnen handelen bij een slachtoffer met groot en veel bloedverlies. De inhoud van de Bleeding Control Kit is samengesteld met producten zoals een tourniquet, traumazwachtel en nog veel meer. Deze producten worden ook gebruikt door Defensie, Politie, Ambulance en Brandweer. Wanneer u deze Bleeding Control Kit gebruikt weet u zeker dat u “Stop de Bloeding” effectief kunt toepassen.

EHBO tas of EHBO rugzak leeg
Ook is het mogelijk om uw eigen vulling samen te stellen voor uw EHBO Rugzak of EHBO tas. Dit doen wij al vanaf 1 stuk! Uiteraard kijken wij samen met u naar gewenst EHBO materialen en passen uiteraard of dit in uw EHBO tas of EHBO rugzak past. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.