Categorieën

EHBO hesjes

Voordelige EHBO hesjes kopen?

Dan bent u bij All-in Preventie aan het juiste adres! Doordat wij deze hesjes in grote aantallen inkopen kunnen wij deze tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

 

Een EHBO hesje zorgt ervoor dat u als EHBO'er veilig aan de slag kan, eigen veiligheid staat natuurlijk voorop zoals geleerd is tijdens de EHBO cursus. De EHBO hesjes zorgen tevens voor een goede herkenbaarheid, bijvoorbeeld wanneer de hulpdiensten zoals politie, ambulance of brandweer arriveert. EHBO hesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren fluor geel en oranje en zijn voorzien van reflecterende strepen van 3M. De EHBO hesjes van All-in Preventie voldoen aan de EN-471 norm en zijn voorzien van klittenbandsluiting hierdoor passen deze EHBO hesjes altijd!

EHBO hesjes

Waarom uw EHBO hesjes moet kopen via All-in Preventie

Niet alleen een goede opleider zorgt voor kwaliteit van een EHBO organisatie, ook de middelen waarmee uw EHBO-ers moeten werken moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wanneer u uw EHBO hesjes bij All-in Preventie besteld bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit! Doordat wij de EHBO hesjes zelf rechtstreeks inkopen bij de fabrikant en in eigen beheer bedrukken kunnen wij u verzekeren dat ieder EHBO hesje aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoet net als de bedrukking. Hierdoor zult u ook geen verschil in EHBO hesjes hebben wanneer u op een later moment extra EHBO hesjes bij ons besteld.

 

Eigen opdruk of logo op uw hesjes?

Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw hesjes te bedrukken volgens uw wensen. Ga voor meer informatie hierover naar deze pagina.

 

Heeft u meerdere hesjes nodig? Of met een speciale opdruk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor een offerte.