Categorieën

Pleisters

Pleister | Pleisterdispenser | HACCP pleisters | Pleister op rol | Navulling pleisterdispenser | Kleefpleister

 

A-kwaliteit pleisters bestellen? Bij All-in Preventie bent u het voordeligste uit!

All-in Preventie is de onbetwiste specialist op het gebied van pleisters. Niet alleen bieden wij u een ruim assortiment in verschillende pleisters aan, maar ons aanbod aan pleisters zijn allemaal van een A-kwaliteit waardoor u altijd een pleister heeft die plakt! Om u verder op weg te helpen naar de juiste pleister hebben wij hieronder een makkelijk overzicht van de verschillende pleisters staan.

 

Wondpleisters

Wondpleisters is de verzamelnaam van alle pleisters die wij dagelijks gebruiken.

Pleisters

 • Wondpleisters
  <p>Wilt u weten welke pleister het meest geschikt is? Kijk dan eens op onze uitlegpagina over pleisters. Heeft u na het zien van deze pleister uitleg nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.</p> <p> </p> <p>Onze adviseurs helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze!</p>
 • Pleisterdispenser
  <p>Dankzij het slimme concept van een pleisterdispenser bent u bij sommige pleisterdispensers zijn in staat om met slechts 1 hand een pleister te pakken en te plakken! Zo werkt u altijd veilig en schoon zonder dat u kans heeft dat er vuil in de wond kan komen.</p> <p> </p> <h3>Is uw pleisterdispenser leeg?</h3> <p>Vul deze dan gemakkelijk en snel weer aan met een van de navullingen uit ons ruime assortiment!</p>
 • Navulling...
  <p>De pleisterdispenser navullingen zijn in verschillende varianten leverbaar. Naast de standaard navulling van pleisters die bij aanschaf van uw pleisterdispenser zaten kunt u nu ook kiezen tussen verschillende andere pleisterdispenser navullingen zoals vingertoppleisters, textiel pleisters XL, Non-woven pleisters en verschillende HACCP pleisters.</p> <p> </p> <p><strong>Heeft u advies nodig over de pleisterdispenser navullingen?</strong></p> <p>Nee dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Deze helpen u graag de juiste keuze maken.</p> <p></p>

Echter is het van belang dat u wel de juiste pleister op de wond aanbrengt. Daarom een handige uitsplitsing per wondpleister.

 

Assortiment pleisters

Heeft u het liefste de beschikking over verschillende pleisters? Dan bent u het beste uit met een assortiment aan pleisters. De pleisters welke in een assortiment zakje zitten hebben verschillende maten, hierdoor heeft u altijd de juiste pleister tot uw beschikking!

 

U heeft bij All-in Preventie de keuze uit de navolgende Assortiment pleisters:

 1. Wondpleister waterafstotend; zakje gevuld met 20 waterafstotende pleisters.
 2. Wondpleister textiel; zakje gevuld met 15 textielpleisters in 3 formaten.

 

Onze tip!

Koop direct een zakje met wondpleisterstrips, 10 strips van 10cm x 6cm textiel pleister. Zo kunt u altijd nog een pleister op maat knippen!

 

Pleister op rol

De meest gebruikte pleister! De reden dat veel mensen besluiten een pleister op rol besluiten te kopen heeft te maken met het gemak dat u heeft. U kunt immers de pleister op iedere gewenste maat knippen hierdoor bent u niet gebonden bij pleisters die een vaste maat hebben en net niet passen op de wond. Wel dient u er rekening mee te houden dat u bij een pleister op rol een verbandschaar nodig heeft om de pleister op rol op de juiste maat te knippen.

 

All-in Preventie heeft in haar assortiment de volgende pleisters op rol:

 1. Wondpleister textiel 500x6; de pleister op rol is 5 meter lang en 6 centimeter breed
 2. Wondpleister textiel 500x8; de pleister op rol is 5 meter lang en 8 centimeter breed
 3. Wondpleister HACCP 500x6; de pleister op rol is 5 meter lange en 6 centimeter breed en speciaal voor de voedselverwerkende industrie
 4. Wondpleister HACCP 500x8; de pleister op rol is 5 meter lang en 8 centimeter breed en speciaal voor de voedselverwerkende industrie

 

Textiel pleisters

Wanneer u een textiel pleister komt bent u verzekerd van een pleister welke zacht en comfortabel zijn. Onze A-kwaliteit textiel pleisters zijn daarnaast ook nog eens huidvriendelijk! All-in Preventie heeft de volgende keus uit textiel pleisters:

 1. Wondpleister textiel; zakje gevuld met 15 textielpleisters in 3 formaten.
 2. Pleisterstrip textiel 19 x 72 mm; doosje gevuld met 100 pleisters.
 3. Pleisterstrip textiel 25 x 72 mm; doosje gevuld met 100 pleisters.

 

HACCP pleisters

Speciaal voor wanneer u pleisters moet plakken in de voedselverwerkende industrie zijn HACCP pleisters een vereiste! Deze pleisters zijn voor zien van een fel blauwe kleur waardoor deze altijd opvallen wanneer deze in het voedsel terecht komen. Onze HACCP pleisters zijn voorzien van een aluminium strip waardoor deze naast de opvallende kleur ook gedetecteerd kunnen worden!

 1. Pleisterstrip HACCP 19 x 72 mm; doosje gevuld met 100 pleisters
 2. Pleisterstrip HACCP 25 x 72 mm; doosje gevuld met 100 pleisters

 

Vingerpleisters

Vingerpleisters zijn speciaal gemaakt voor wondjes aan uw vingers. Deze pleisters beschikken over een extra lange kleefpleister waardoor deze gemakkelijk om de vinger geplakt kan worden. Een vingerpleister beschikt over een niet verklevend wondkussen waardoor deze de wond optimaal beschermd en ook nog eens schok dempend werkt. Door de extra sterke kleefkracht van de pleister blijft de vingerpleister op zijn plaats zitten. All-in Preventie heeft de volgende vingerpleisters in haar assortiment:

 1. Vingerpleister textiel 120 x 20 mm; doosje van 100 stuks
 2. Vingerpleister textiel 180 x 20 mm; doosje van 100 stuks
 3. Vingerpleister HACCP 120 x 20 mm; doosje van 100 stuks
 4. Vingerpleister HACCP 180 x 20 mm; doosje van 100 stuks

 

Pleisterdispensers

Natuurlijk heeft All-in Preventie ook verschillende pleisterdispensers in haar assortiment. Natuurlijk mag de navulling hierin niet ontbreken!