Categorieën

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico's aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen.Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is de laatste stap van de arbeidshygiënische strategie om arbeidsrisico's te verminderen. Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen alleen de drager ervan tot op een zeker niveau.

 

All-in Preventie bied u een ruim assortiment PBM's variërend van veiligheidshesjes, reddingsvesten, handschoenen en veiligheidshelmen. Daarnaast treft u in deze catergorie alcoholtesters aan welke in Frankrijk verplicht zijn om bij u te hebben.

Persoonlijke bescherming

  • Gehoorbescherming
    <p><strong>Meer weten over gehoorbescherming?</strong><br />All-in Preventie heeft verschillende gehoorbeschermingsproducten in haar assortiment.<br />Van handige oorpluggen tot complete gehoorkappen. Iedere situatie is anders en vraagt ook om een andere oplossing.<br /><br /><br /><strong>Meer weten over gehoorschade?</strong><br />Kijk dan eens op deze <strong><a href="https://allinpreventie.nl/content/gehoorbescherming-kopen-bij-all-in-preventie" target="_blank">informatiepagina</a></strong>.</p>