Categorieën

Portofoons

Met een portofoon kan op gemakkelijke wijze gecommuniceerd worden. Onze portofoons zijn breed inzetbaar. Met de portofoons van All-in Preventie kan onderling gecommuniceerd worden door de BHV, EHBO, parkeerwachters, beveiligers, etc. Het gebruik van een protofoon kan handig zijn als de afstand te groot is voor direct mondeling contact of wanneer u op discrete wijze een boodschap wil overbrengen. Een portofoon is ook handig in grote gebouwen, maar wanneer u buiten bent op werkterreinen, parkeerplaatsen of andere locatie's. 

Portofoons

Naast dat een portofoon handig is als communicatiemiddel bij calamiteiten voor de verschillende diensten (BHV, beveiliging en crisisoragnisatie) kunt u deze ook uitstekend inzetten op de werkvloer. Wat dacht u van bij een productielijn om bij storing de technische dienst te alarmeren? Of voor onderling contact bij hijswerkzaamheden. U ziet de mogelijkeden zijn eindeloos!

 

All-in Preventie levert portofoons die geen zendvergunning (licentie vrij) nodig hebben. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over vergunningsportofoons.

 

Mocht u vragen hebben over welke portofoon het meest geschikt voor u is?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met onze klantenservice op.