Categorieën

Verbandmiddelen

Verbandmiddelen | EHBO spullen | Verbandmateriaal | Losse verbandmaterialen | Verband | EHBO benodigdheden

 

A-kwaliteit verbandmiddelen bestellen? Bij All-in Preventie bent u het voordeligste uit!

Wanneer u verbandmiddelen nodig heeft bent u bij All-in Preventie aan het juiste adres! Alle verbandmaterialen die u nodig kunt hebben voor uw EHBO kunnen bij All-in Preventie los besteld worden. Handig als u slechts enkele materialen nodig heeft om uw EHBO koffer, verbanddoos of verbandtas weer compleet te maken.

 

Uw voordeel is dat All-in Preventie ook al het verband los verkoopt zodat u niet een complete navulling hoeft te kopen! Of wat dacht u van het extra toevoegen van materialen die u graag als extra in uw verbandkoffer wenst te hebben. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Oogspoeling of aan Brandwonden.

Verbandmiddelen

Grootte hoeveelheden verbandmiddelen of EHBO materiaal nodig?

Bij All-in Preventie kunt u ook gemakkelijk en snel grotere hoeveelheden verbandmiddelen bestellen.

Naast de verbandmiddelen die wij los per stuk aanbieden heeft u ook de mogelijkheid om een complete omdoos bij ons te bestellen. Hiermee bieden wij u een totaal oplossing aan! Omdat wij alle verbandmiddelen in voorraad hebben kunnen wij u snel en binnen 24 uur de benodigde verbandmiddelen leveren. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag al in huis!

Zakelijk verbandmiddelen bestellen?

Het is natuurlijk mogelijk om vooraf bij ons een offerte op te vragen met de benodigde verbandmiddelen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, onze adviseurs helpen u graag verder!