Categorieën

Sterillium

Sterillium is de eerste marktconforme handalcohol op iso-propanolbasis. Favoriet bij miljoenen gebruikers over de hele wereld, dankzij de jarenlange bewezen en betrouwbare microbiologische werking en bijzondere huidvriendelijkheid.

 

Dit is ook de reden dat Sterillium in bijna ieder spreek- en behandelkamer van ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen aanwezig is.

 

Vanwege de hoge vraag naar de producten van Sterillium zijn alle varianten van de Sterillium Med uitverkocht. De verwachting is dat dit product weer beschikbaar gaat worden vanaf half juni 2020. Wij bieden  u de mogelijkheid om nu alvast uw bestelling te plaatsen. Wij zullen deze producten dan ook speciaal voor u bestellen waardoor het niet mogelijk is uw order te annuleren!

Sterillium handdesinfectie voordelig bestellen | All-in Preventie

Sterillium

Sterillium Med

Sterillium Med is een handachol welke gemaakt is op basis van ethanol. Sterillium handdesinfectie is zonder geur- en kleurstoffen en is hierdoor zeer huidvriendelijk. Ook bij langdurig gebruik!

 

Sterillium is werkzaam tegen mycrobacteriën, gisten, schimmels, virussen en heeft slechts een inwerktijd van 30 seconden. Sterillium Med is een handalcohol op basis van ethanol met 85 gram ethanol per 100 gram Sterillium.

 

Sterillium Med is verkrijgbaar in:

  1. Reisflacon van 50 ml
  2. Tasflacon van 100 ml
  3. Flacon van 500 ml met pompje
  4. Navulling van 500 ml
  5. Flacon van 1000 ml met pompje
  6. Navulling van 1000 ml