Categorieën

Sterillium

De meest gebruikte handalcohol gemaakt op ethanolbasis welke zonder geur- en kleurstoffen is en daardoor uitermate geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid. Sterillium med van Bode Chemie wordt door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt.

 

Sterillium handdesinfectiemiddel is werkzaam tegen bacteriën, schimmels en virussen. Bij deze chirurgische handdesinfectie heeft u slechts een inwerktijd nodig van maximaal anderhalve minuut. Sterillium is ook bij langdurig gebruik goed te verdragen, ook bij de gevoelige huid! Direct werkzaam alsmede een residuwerking. Sterillium Med heeft het Nederlandse CTGB registratienummer N-13451 op het etiket.

 

Dit is ook de reden dat Sterillium in bijna ieder spreek- en behandelkamer van ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen aanwezig is.

Sterillium handdesinfectie voordelig bestellen | All-in Preventie

Sterillium

Sterillium Med

Sterillium® med is een direct aan te brengen handdesinfectans op basis van alcohol voor hygiënische en preoperatieve handdesinfectie. Dit handdesinfectiemiddel bevat geen kleur- en geurstoffen en is daardoor uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Sterillium wordt veelal gebruikt in:

 1. in verpleegklinieken en op functionele afdelingen zoals operatiekamers, IC-units, infectie-afdelingen
 2. in behandelingskamers en poliklinieken
 3. in ambulances
 4. in laboratoria
 5. op nutsafdelingen
 6. in ziekenhuis- en kantinekeukens
 7. bij medische handelingen op allerlei gebieden
 8. in bejaardentehuizen
 9. in de thuiszorg
 10. bij thuisdialyse
 11. bij gewoon huishoudelijk gebruik
 12. bij transportbedrijven


Gebruiksaanwijzing Sterillium Med 


Sterillium medvoor het gebruik Sterillium® med onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vingertoppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een doseerpomp voor de flessen.

 

Sterillium Med is verkrijgbaar in:

 1. Reisflacon van 50 ml
 2. Tasflacon van 100 ml
 3. Flacon van 500 ml met pompje
 4. Navulling van 500 ml
 5. Flacon van 1000 ml met pompje
 6. Navulling van 1000 ml