Categorieën

HeltiQ Zemelen Bad

HeltiQ Zemelen Bad werkt direct jeukstillend, kalmerend en verzachtend wanneer u een geïrriteerde en/of droge huid heeft, en bij huiduitslag zoals eczeem, gordelroos en psoriasis.

€ 7,09 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 8,58
Aantal
Momenteel niet leverbaar

HeltiQ Zemelen Bad

Het 100% natuurlijke extract bevat het bestanddeel ‘zemelen’, welke afkomstig is van haverkorrels en vrijkomen bij het vermalen van de haverkorrel. Zemelen staan van oudsher bekend om de heilzame werking bij diverse huidaandoeningen. Diverse studies en onderzoeken hebben het unieke werkingsmechanisme en de gunstige effecten die zemelen hebben op de huid bevestigd en onderbouwd.

 

HeltiQ Zemelen Bad stilt de jeuk en verzacht de huid, zodat u minder gaat krabben en de kans op littekens en ontstekingen verminderd wordt. Voor gebruik lost u het zemelenextract op in een bad of bak met lauwwarm water. De huid zal, na het nemen van het bad, weer volledig ontspannen zijn. HeltiQ Zemelen Bad is geschikt voor kinderen (vanaf 6 maanden) en volwassenen, en bij een gevoelige huid.

 

HeltiQ Zemelen Bad is een 100% natuurlijk product en bevat geen parabenen, phenoxyethanol of andere synthetische toevoegingen.

 

De huid is het grootste en het meest kwetsbare orgaan van het lichaam. De huid verdedigt het lichaam tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, bacteriën, weersomstandigheden en overige externe omstandigheden. Huidaandoeningen kunnen veroorzaakt worden door schimmels, virusinfecties, parasieten, een tekort aan vitamines of door een allergie voor een bepaalde stof.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw HeltiQ Zemelenextract!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.902289

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.902289
Merk
Heltiq

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: