Categorieën

Kinderparacetamol 120 mg zetpillen

Paracetamol is eerste keus bij pijn en kan over het algemeen met een gerust gevoel gebruikt worden. Speciaal voor kinderen welke tabletten niet goed kunnen slikken in zetpil variant!

€ 1,67 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 1,82
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Kinderparacetamol 120 mg zetpillen

Kinderparacetamol is een geneesmiddel dat kan worden ingezet bij de symptomatische behandeling van milde tot matige pijn en/of koorts. Deze variant bevat per zetpil 120 mg paracetamol als werkzame stof.

 

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient toe te dienen om een goed resultaat te bereiken.

 

Gebruikers instructie

Wijze van toediening: de zetpil met de punt naar voren in de anus brengen. Het inbrengen kan worden vergemakkelijkt door de punt met wat water te bevochtigen.

 

Dosering

Gebruik van Kinderparacetamol Zetpil 120 mg:

  • Leeftijd van 3 maanden tot 1 jaar met een gewicht van 5,5 - 10 kg 1 zetpil per keer. Maximaal 3 zetpillen per dag.

 

Neem voor toediening van Kinderparacetamol 120 mg contact op met een arts/apotheker, in het geval van: lever- of nierfunctiestoornissen, het syndroom van Gilbert, hemolytische anemie, uitdroging, chronische ondervoeding en het gebruik van andere geneesmiddelen. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Kinderparacetamol 120 mg zetpillen!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.617503

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.617503
Merk
Healthy Pharm

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: