Categorieën

EHBO koffer navulling

Navulling nodig voor uw EHBO koffer of verbanddoos?

 

Wanneer de inhoud van uw EHBO koffer of verbanddoos niet meer compleet is kan deze eenvoudig weer worden aangevuld met deze EHBO navulling. Deze navulling is ook erg gemakkelijk wanneer de inhoud van uw EHBO koffer of verbanddoos over de houdbaarheidsdatum is en de EHBO koffer of verbanddoos verder nog goed is. Zo bespaart u geld ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe EHBO koffer of verbanddoos!

 

Wettelijke verplichting jaarlijkse controle EHBO koffer of verbanddoos!

Navulling EHBO Koffer of vulling verbanddoos nodig? | All-in Preventie

EHBO koffer navulling

Een EHBO koffer of verbanddoos dient bij bedrijven tenminste eenmaal per jaar gecontroleerd te worden op de inhoud en weer aangevuld te worden. Deze wettelijke verplichting is vastgelegd in de ARBO wet en hierop wordt ook gecontroleerd wanneer er een inspectie op de werkplek plaats vindt.

 

Voor kleine bedrijven en zelfstandigen kan het voordeliger zijn om dit zelf te doen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de handige controlelijst die u per koffer kunt downloaden.

 

Controle & navulling EHBO koffer uit laten voeren.
All-in Preventie de EHBO specialist als het gaat om het controleren van de EHBO koffer. De controle van een EHBO koffer of verbanddoos doen wij door heel Nederland. Met deze EHBO koffer controle service heeft u geen omkijken naar de inhoud van uw EHBO koffer of verbanddoos.

Voor meer informatie over de controle en aanvulling kunt u op de EHBO koffer of verbanddoos controle pagina meer lezen.