Categorieën

Steken en beten

Een steek of een beet is nooit fijn. Daarom is het van belang dat u bij dergelijke verwondingen de juiste Eerste Hulp kan verlenen om zo een hoop ongemak bij het slachtoffer te voorkomen. Natuurlijk is uw slachtoffer erg geschrokken dus stelt u deze natuurlijk is gerust. 

Steken en beten

Vervolgens kunt u het slachtoffer helpen met de verschillende producten die u hierbij ons heeft gekocht. Natuurlijk treft u hier niet alleen producten aan om het gif of de angel te verwijderen, maar ook diverse producten welke de jeuk tegengaan wat altijd een bijkomend en vervelend effect is van een steek of een beet.

 

Naast de verschillende producten die All-in Preventie u aanbiedt voor het behandelen van Steken en Beten hebben wij ook een ruime keuze in producten welke een steek of een beet van een insect kunnen voorkomen. Handig voor als u op vakantie gaat!

 

Mocht u niet weten welke producten u het beste kunt aanschaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice! Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.