Categorieën

All-in Preventie biedt veiligheidsproducten en artikelen aan die bijdragen aan een veilige omgeving of dit thuis is, op uw vereniging of op kantoor, All-in Preventie heeft de oplossing. 

 

Met ruim 15 jaar ervaring op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn als geen ander. All-in Preventie is er zowel voor bedrijven, verenigingen en stichtingen als consumenten.

 

Uw voordelen bij All-in Preventie ten opzichte van andere aanbieders:

 

  1. Service: niet alleen oplossingsgericht denken, maar ook meedenken met u als klant waardoor u de juiste producten aanschaft en geen onnodige zaken,
  2. Maatwerkoplossingen: Mocht u een gratis en deskundig advies willen kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Samen kijken wij naar de juiste oplossing voor uw situatie en dit tegen de juiste prijs!
  3. Deskundig advies: naast onze uitgebreide kennis van de materialen die wij verkopen kijken wij ook naar wat u nodig heeft, zo koopt u geen zaken die u niet nodig heeft.
  4. Scherpe prijzen: door onze grootschalige inkoop kunnen wij u de voordeligste prijzen bieden.
  5. Registreren als klant: dit biedt u vele voordelen zoals, snel bestellen, inzicht in uw bestelhistorie, status van uw bestelling bekijken en het opvragen van facturen
  6. Snelle levering: door een goede samenwerking met leveranciers en ons eigen magazijn zijn wij in staat veel producten direct na aanschaf te versturen naar u.

Wij leveren aan particulieren, bedrijven, instellingen, stichtingen en (Semi)Overheid. All-in Preventie is u graag van dienst! 

 

All-in Preventie, mensen met verstand en passie voor veiligheid... 

 

Wil je onderdeel uit maken van onze organisatie? Klik dan hier voor onze openstaande vacatures!


Onze bedrijfsgegevens:
All-in Preventie
Handelsweg 6E
2861 GN Bergambacht
Nederland

KvK nummer: 32126773
BTW nummer: NL001903269B76


Onze klantenservice is bereikbaar:
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Tussen 12.30 uur en 13.30 uur is onze klantenservice gesloten ivm lunch en terugbel verzoeken.


Onze storingsdienst is bereikbaar:
24 uur per dag. Krijgt u de voicemail? Spreek deze dan in, u wordt binnen 4 uur teruggebeld.