Categorieën

Over All-in Preventie

Met meer dan 25 jaar erving in het taakveld van hulpverlening is Fire and Rescue Services in 2005 ontstaan. Bij Fire and Rescue Services boden wij onze klanten verschillende veiligheidsopleidingen aan zoals bedrijfshulpverlening, Eerste Hulp Bij Ongelukken, Reanimatie en AED gebruik en kleine blusmiddelen. Naast het verzorgen van deze veiligheidsopleidingen behoorde het ontzorgen op het gebied van brandpreventie. Hierin valt het detacheren van brandwachten en opstellen van PVE’s voor brand- en ontruimingsinstallaties.

 

Omdat de vraag naar onze veiligheidsopleidingen en de leveringen van EHBO koffers, BHV hesjes en andere BHV & EHBO gerelateerde producten toenam is er besloten om een splitsing te realiseren tussen onze activiteiten. Hieruit is All-in Preventie ontstaan.

 

De deskundige medewerkers van All-in Preventie

De medewerkers van All-in Preventie hebben allen een achtergrond in de hulpverlening. Hierdoor weten zij als geen ander welke mogelijkheden er voor u als klant zijn. Of dit nu op het gebied is van onze veiligheidsproducten of veiligheidsopleidingen. Zo zorgen zij ervoor dat u beschikt over de juiste producten of veiligheidsopleiding!
Onze pragmatische aanpak in combinatie met onze hoge eisen betekent niet alleen kwaliteit, maar betekent ook het vermogen om snel te handelen en om ons aan te passen aan de wensen van onze klanten.

 

De vele honderden projecten, opleidingen en leveringen die tot volle tevredenheid van onze klanten met succes zijn afgerond, hebben er toe geleid dat velen nog steeds behoren tot onze gewaardeerde relaties. Op onze referentie pagina treft u een kleine greep van deze gewaardeerde relaties aan.

 

98% direct uit voorraad leverbaar!

All-in Preventie beschikt over een uiterst modern magazijn in Oldemarkt. Doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij orders direct verwerken waardoor onze klanten al de volgende dag kunnen beschikken over benodigde producten.

 

Wilt u ontzorgt worden?

Neem dan contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak of voor advies. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

 

All-in Preventie, mensen met verstand en passie voor veiligheid... 

 

Wil je onderdeel uit maken van onze organisatie? Klik dan hier voor onze openstaande vacatures!


Onze bedrijfsgegevens:
All-in Preventie
Eekstraat 15
8375 HN Oldemarkt
Nederland

KvK nummer: 32126773
BTW nummer: NL001903269B76


Onze klantenservice is bereikbaar:
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Tussen 12.30 uur en 13.30 uur is onze klantenservice gesloten ivm lunch en terugbel verzoeken.


Onze storingsdienst is bereikbaar:
24 uur per dag. Krijgt u de voicemail? Spreek deze dan in, u wordt binnen 4 uur teruggebeld.

 

Uw voordelen bij All-in Preventie ten opzichte van andere aanbieders:

 

  1. Service: niet alleen oplossingsgericht denken, maar ook meedenken met u als klant waardoor u de juiste producten aanschaft en geen onnodige zaken,
  2. Maatwerkoplossingen: Mocht u een gratis en deskundig advies willen kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Samen kijken wij naar de juiste oplossing voor uw situatie en dit tegen de juiste prijs!
  3. Deskundig advies: naast onze uitgebreide kennis van de materialen die wij verkopen kijken wij ook naar wat u nodig heeft, zo koopt u geen zaken die u niet nodig heeft.
  4. Scherpe prijzen: door onze grootschalige inkoop kunnen wij u de voordeligste prijzen bieden.
  5. Registreren als klant: dit biedt u vele voordelen zoals, snel bestellen, inzicht in uw bestelhistorie, status van uw bestelling bekijken en het opvragen van facturen
  6. Snelle levering: door een goede samenwerking met leveranciers en ons eigen magazijn zijn wij in staat veel producten direct na aanschaf te versturen naar u.