Categorieën

Imodium instant smelttablet 2 mg

Imodium Instant Smelttablet kan worden gebruikt bij plotselinge (kortdurende) diarree. De tabletten smelten op uw tong zonder dat u er water bij nodig hebt. Dit mag niet ontbreken in uw thuisapotheek of op reis!

€ 6,01 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 6,55
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Imodium instant smelttablet 2 mg

Imodium Instant Smelttablet kan worden gebruikt bij plotselinge (kortdurende) diarree. De tabletten smelten op uw tong zonder dat u er water bij nodig hebt. Imodium Instant Smelttablet is bijzonder handig als u het doorslikken van tabletten moeilijk vindt, of onderweg of buitenshuis bezig bent.

 

De Imodium Instant Smelttablet is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 8 jaar. Kinderen van 2 tot 8 jaar mogen geen Imodium tabletten gebruiken. Dosering bij acute diarree voor kinderen ouder dan 8 jaar: Begin met 1 tablet. Geef daarna om de 2 uur 1 tablet zolang de diarree duurt. Het aantal tabletten dat een kind op één dag in mag nemen, is afhankelijk van het lichaamsgewicht van het kind.

 

Dosering

Dosering bij acute diarree voor volwassenen: begin met 2 tabletten. Neem daarna om de 2 uur 1 tablet, zolang de diarree duurt. Neem nooit meer dan 8 tabletten op 1 dag.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Imodium instant smelttablet 2 mg!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.771789

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.771789
Merk
Imodium

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: