Categorieën

Verzending van uw pakket

Indien u niet tevreden bent met de bestelde artikelen, kunt u deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De artikelen dienen hierbij ongebruikt te zijn en voorzien te zijn van de originele labels en verpakking / seal. Uw aankoopbedrag krijgt u binnen 30 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Procedure Retourneren

Wanneer u een artikel wilt ruilen of retourneren geeft u ons even uw bestelnummer, de artikelcode en de maat door, en eventueel het vervangende artikel dat u wenst te ontvangen via info@allinpreventie.nl. U ontvangt vervolgens het retouradres inclusief een retournummer. Vervolgens kunt u het artikel aan ons retourzenden.

 

Gepersonaliseerde / Hygiëne artikelen

Een uitzondering zijn artikelen welke voor u zijn gepersonaliseerd met een logo/tekst, hygiëne artikelen, zoals verbandmateriaal, of andere speciaal voor u vervaardige artikelen, deze artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden.

 

Bent u echter niet tevreden met uw artikel, neem dan zeker contact met ons op. Ons doel is om ieder artikel naar volle tevredenheid van de klant te leveren. Eventuele problemen en/of gebreken lossen we daarom ook graag voor u op.

 

Defect

Het is vervelend wanneer een product binnen de garantietermijn defect raakt. Neem na constatering van het defect contact op met onze klantenservice op 085-3030232.

 

Reparatie formulier Retour formulier