Categorieën

Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 


Procedure Retourneren

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@allinpreventie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde / Hygiëne artikelen

Een uitzondering zijn artikelen welke voor u zijn gepersonaliseerd met een logo/tekst, hygiëne artikelen, zoals verbandmateriaal, of andere speciaal voor u vervaardigde artikelen, deze artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden.

Bent u echter niet tevreden met uw artikel, neem dan zeker contact met ons op. Ons doel is om ieder artikel naar volle tevredenheid van de klant te leveren. Eventuele problemen en/of gebreken lossen we daarom ook graag voor u op.

Download hier uw retourformulier


Defect

Het is vervelend wanneer een product binnen de garantietermijn defect raakt. Neem na constatering van het defect contact op met onze klantenservice op 085-3030232.

Download hier uw reparatieformulier