Categorieën

HACCP

HACCP verbandmiddelen | HACCP spullen | HACCP verbandmateriaal | HACCP Verband | HACCP EHBO benodigdheden

 

Voldoet u al aan de HACCP norm? Bij All-in Preventie bent u het voordeligste uit!

Voor bedrijven en organisaties die te maken hebben met het produceren van voedingsmiddelen is het verplicht om speciale verbandmiddelen te gebruiken op wonden die binnen het bedrijf zijn opgelopen. De zogenaamde HACCP verbandmiddelen. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control. Deze verbandmiddelen zijn voorzien van een opvallende blauwe kleur en detectiemateriaal welke opvalt bij kwaliteitscontroles.

 

Deze materialen worden onder andere gebruikt in: Kantines, Bedrijfskeukens, Horeca-aangelegenheden en Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie

 

Grootte hoeveelheden HACCP verbandmiddelen nodig?

Bij All-in Preventie kunt u ook gemakkelijk en snel grotere hoeveelheden HACCP verbandmiddelen bestellen.

HACCP

  • HACCP navulling
    <p><strong>Wist u dat u dat All-in Preventie ook bij u op locatie komt om uw verbandmaterialen te controleren?</strong></p> <p>Wij controleren dan niet alleen de inhoud maar maken dan ook uw verbandkoffer schoon! Wij doen dit door heel Nederland! Vraag vandaag nog een offerte aan bij onze klantenservice.</p> <p></p>

Naast de HACCP verbandmiddelen die wij los per stuk aanbieden heeft u ook de mogelijkheid om een complete omdoos bij ons te bestellen. Hiermee bieden wij u een totaal oplossing aan! Omdat wij alle verbandmiddelen in voorraad hebben kunnen wij u snel en binnen 24 uur de benodigde verbandmiddelen leveren. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag al in huis!

 

Zakelijk HACCP verbandmiddelen bestellen?

Het is natuurlijk mogelijk om vooraf bij ons een offerte op te vragen met de benodigde HACCP verbandmiddelen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, onze adviseurs helpen u graag verder!