Categorieën

Desinfectie

All-in Preventie biedt u verschillende desinfectiemiddelen aan. Zowel voor gebruik op de wond, het desinfecteren van uw handen als voor de desinfectie van gebruiksmaterialen.

 

Wond desinfecteren

Voor wond desinfectie bieden wij u desinfectie lotion aan. Verkrijgbaar in 2 varianten, te weten 10 ml en 30 ml. Wij adviseren u altijd om 2 maanden na het openen van de desinfectie lotion deze te vervangen voor een nieuwe. Zo voorkomt u dat de lotion kan gaan kiemen met vervelende infecties tot gevolg als dit op de wond wordt gebruikt.

 

Handen desinfecteren

Desinfectie voor bij wondbehandeling

Desinfectie

Handen desinfecteren

Speciaal voor de hand desinfectie hebben wij Sterillium opgenomen in ons assortiment. Sterillium handdesinfectie wordt ook in onder andere ziekenhuizen gebruikt. Een zeer betaalbare en betrouwbaar desinfectiemiddel voor een goede handhygiëne!

 

Materiaal desinfectie

Speciaal voor onder andere het desinfecteren van reanimatiepoppen en andere oppervlakken hebben wij Manikin reinigingsdoekjes. Deze desinfectie doeken zitten in een handige dispenser en neemt u gemakkelijk overal mee naar toe! Uiteraard hebben wij ook de welbekende alcholdoekjes in ons assortiment.