Categorieën

Paracetamol 500 mg zetpil

Paracetamol is eerste keus bij pijn en kan over het algemeen met een gerust gevoel gebruikt worden. Het werkt pijnstillend en koortsverlagend. 10 zetpillen van 500 mg.

€ 2,60 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 2,83
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Paracetamol 500 mg zetpil

Een heel bekende en veel gebruikte pijnstiller is toch wel de paracetamol. Paracetamol heeft een pijnstillende, koortsverlagende en ontstekingsremmende werking. Daarom kan paracetamol bij veel verschillende soorten klachten verlichting bieden.

 

Paracetamol 500 mg zetpil is een pijnstiller die een signaal afgeeft aan de hersenen waardoor de pijnprikkel niet zal aankomen in de hersenen, dit is dus de reden dat je minder pijn voelt na het nemen van een paracetamol!

 

Wanneer gebruik je paracetamol 500 mg zetpil?

Voorbeelden van klachten waarbij paracetamol gebruikt kan worden zijn: bij pijn, migraine, kiespijn, spierpijn, hoofdpijn, verkoudheid, rugpijn, menstruatiepijn, zenuwpijn, of bij griep en koorts. De paracetamol dosering is verschillend per paracetamol, dit betekent dus dat de sterkte van de werkende stof in de paracetamol verschillend kan zijn. Het is dan dus ook belangrijk na te gaan voor het gebruiken van de paracetamol hoeveel paracetamol per dag je mag gebruiken!

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw paracetamol 500 mg zetpil!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.635220

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.635220
Merk
Healthy Pharm

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: