Categorieën

Medicijnen

Wanneer u grieperig bent, hoofdpijn heeft of verkouden bent vindt u hier de medicijnen ervoor. U hoeft er niet de deur voor uit! Ervaar het gemak van online bestellen en thuis laten bezorgen! Met All-in Preventie zorgt u ervoor dat uw thuis apotheek altijd goed gevuld is.

Hiermee bent u er weer snel bovenop!

Medicijnen

In de lente en zomer komt hooikoorts geregeld om de hoek kijken. Gedurende het jaar kunt u natuurlijk ook last hebben van andere lichamelijke ongemakken. Met de klacht blijven rondlopen kan, maar is natuurlijk niet prettig. In veel gevallen kunt u een zelfzorggeneesmiddel gebruiken dat de symptomen van de klacht aanpakt. Een zelfzorggeneesmiddel is een geneesmiddel of medicijn dat u zonder doktersrecept kunt krijgen bij All-in Preventie. Lees altijd de bijsluiter en houdt u hieraan!

 

Heeft u vragen over het geneesmiddel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Merkt u dat uw klacht niet verdwijnt of maakt u zich zorgen? Neem dan contact op met uw huisarts. Die kan onderzoeken waar het probleem ligt en een oplossing bieden.

 

De inhoud van uw medicijnkastje

Het is slim om bepaalde zelfzorggeneesmiddelen standaard in huis te hebben. Een pijnstiller zoals paracetamol of ibuprofen is aan te raden om altijd op voorraad te hebben. Handig voor de snelle pijnstilling als u bijvoorbeeld hoofdpijn heeft of zich grieperig voelt. Daarnaast kan het fijn zijn om een hoestdrank en neusspray in uw medicijnkastje te hebben voor tijdens een verkoudheid. In de zomer is een middel tegen jeuk door insectenbeten prettig om in huis te hebben. Denk ook aan hooikoorts tabletten als u een hooikoortsallergie hebt.

 

Verder kunt u hulpmiddelen tegen maag- en darmklachten in het kastje stoppen, zodat u bent voorbereid als u bijvoorbeeld brandend maagzuur of diarree heeft. Kijk uw kastje met zelfzorggeneesmiddelen regelmatig na: check of de houdbaarheidsdatum niet is overschreden en of u alles nog in huis hebt.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie al uw medicijnen!

Zoals u op het logo hiernaast ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.