Categorieën

Care Plus ORS - Granaatappel / Sinaasappel

Dehydratie, oftewel extreem vochtverlies, is zeer schadelijk voor het lichaam. Een gevolg van extreem vochtverlies is uitdroging. Uitdroging kan ontstaan door bijvoorbeeld (reizigers) diarree en fysieke inspanningen.

€ 7,02 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 7,65
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Care Plus ORS - Electrolyte

Uitdroging is allesbehalve onschuldig. Het leidt tot verminderde prestaties, een hogere lichaamstemperatuur en een verminderde doorbloeding van onder meer uw spieren, nieren en maagdarmstelsel. Ook uw hersenen kunnen slecht tegen uitdroging. Negeert u de symptomen, dan kan dit leiden tot shock, coma en zelfs tot overlijden. Uitdroging komt vaak voor tijdens en na lichamelijke inspanningen (sporten) bij hoge temperaturen. Ook overmatig zweten, braken, diarree, koorts, brandwonden of het gebruik van bepaalde medicijnen kan leiden tot uitdrogingsverschijnselen.

 

Kleine kinderen (tot 2 jaar), zwangere vrouwen, chronisch zieken en ouderen hebben een verhoogde kans op dehydratie. Wees alert en zorg ervoor dat je ORS van Care Plus bij u heeft. Wees op uw hoede en ga niet op pad zonder ORS! Uitdroging kan leiden tot symptomen als hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, gevoel van zwakte, tintelingen, versnelde hartslag, koude handen en voeten, spierkrampen en minder zweten en plassen. Heeft u last van een of meerdere symptomen? Vul direct uw vocht, zouten en suikers aan met ORS van Care Plus. Drink, rust, koel uw nek en voorhoofd met ijs en zoek snel medische hulp.

 

Wat gebeurt er bij uitdroging? Bij temperaturen vanaf 25 graden zweet u meer. U kunt per uur meer dan 2 liter vocht en zouten verliezen. Als u onvoldoende drinkt gaan uw prestaties snel achteruit. U kunt wel 6 procent van uw lichaamsgewicht aan vocht verliezen. U bent dan uitgedroogd. Uw bloed is stroperiger en uw lichaam kan warmte minder goed kwijt. De doorbloeding van onder meer uw spieren, nieren en maagdarmstelsel vermindert. Ook kunt u last krijgen van verwardheid en een verlaagd bewustzijn.

 

Voorkom uitdroging en wacht niet met drinken tot u dorst krijgt: dan heeft u al teveel vocht verloren! Las regelmatig drinkpauzes in en drink ORS van Care Plus om uw vochthuishouding op peil te houden.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

Dosering voor kinderen onder de 20kg: Los de inhoud van 1 sachet op in 100ml veilig drinkwater (niet gebruiken in combinatie met andere vloeistoffen/dranken), gebruik eventueel water uit een fles. Roer tot het poeder geheel is opgelost. Bij zuigelingen om elke 2-4 minuten een theelepel ORS oplossing toe te dienen. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de ORS oplossing het liefst vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijker voldoende van gedronken worden. Bied daarna de voeding aan zoals u gewend bent.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Care Plus ORS - Electrolyte!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.843851

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.843851
Merk
Care Plus

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: