Categorieën

Advil Liquid caps 200

De Advil Liquid caps 200 werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen 200mg tabletten. Dit komt doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag.

€ 3,88 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 4,23
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Advil Liquid caps 200

Advil Liquid Caps 200 zijn pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Te gebruiken bij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep.

 

Elke met vloeistof gevulde Advil Liquid Caps 200 bevat 200 mg ibuprofen. Deze werkzame stof behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID’s) wordt genoemd. Naast ontstekingen, vermindert ibuprofen zwellingen en koorts en stilt het lichte tot matige pijn.

 

Advil Liquid Caps 200 is bestemd voor de snelle verlichting van o.a. reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, koorts, verkoudheid- en griepsymptomen.

 

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

 

Gebruik
Wijze van inname: de capsules in hun geheel, zonder te kauwen, met water innemen. Het ibuprofen wordt vanuit de zachte capsule gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Dit middel is niet geschikt voor kinderen onder de 12.

 

Dosering volwassenen en kinderen 12+: 1-2 capsules p/keer, met een max. van 6 capsules p/24 uur, alleen indien nodig om de symptomen te verlichten. Zorg dat er 6-8 uur tussen de innamen zit.

 

Gebruik Advil Liquid Caps 200 niet tijdens het 3e trimester van je zwangerschap of bij: een maagzweer of -bloeding, ernstig nier-, lever- of hartfalen, een bloedings- of bloedziekte, bepaalde andere geneesmiddelen of een allergie voor aspirine. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Advil Liquid caps 200!
Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.659142

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.659142
Merk
Advil

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: