Categorieën

Hoesttabletten 8 mg

Paracetamol is eerste keus bij pijn en kan over het algemeen met een gerust gevoel gebruikt worden. Speciaal voor kinderen welke tabletten niet goed kunnen slikken in zetpil variant!

€ 1,67 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 1,82
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Hoesttabletten broomhexine HCL 8 mg

Deze hoesttabletten zijn een geneesmiddel dat kan worden gebruikt bij vastzittende hoest, om het ophoesten van slijm in de luchtwegen te vergemakkelijken wanneer dat ophoesten door taai slijm wordt bemoeilijkt.

 

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient toe te dienen om een goed resultaat te bereiken.

 

Dosering

Gebruik van Hoesttabletten broomhexine HCL 8 mg:

  • kinderen tussen 5 en 10 jaar: dosis per keer 1/2 - 1 tablet. Aantal doses per dag: 3.
  • Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 1/2 - 2 tabletten. Aantal doses per dag 3.
  • Tabletten met een ruime hoeveelheid vloeistof innemen.

 

Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.

Deze hoesttabletten kunnen tijdens de zwangerschap schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind. Broomhexine gaat echter wel over in het lichaam van het ongeboren kind. Uit voorzorg moet u Broomhexine niet gebruiken als u zwanger bent. Het is niet bekend of broomhexine in de moedermelk overgaat. Een effect op de zuigeling kan daarom niet kan worden uitgesloten. Het is daarom beter om geen Broomhexine HCl te gebruiken wanneer u borstvoeding geeft.

 

Broomhexine kan duizeligheid veroorzaken. Hiermee dient rekening te worden gehouden bij deelname aan het verkeer en het bedienen van machines. Gelieve geen alcohol te gebruiken als u dit middel heeft ingenomen.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw Hoesttabletten broomhexine HCL 8 mg!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.617512

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.617512
Merk
Healthy Pharm

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: