Categorieën

Vingerpleister HACCP 120 x 20

Heeft u regelmatig wondjes aan de vingers of tenen? Dan mag een vingerpleister niet ontbreken. De vingerpleister is uitgerust met een extra lang kleefgedeelte waardoor u hem gemakkelijk om de vingers of tenen heen wikkelt.

€ 7,31 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 7,97
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Vingerpleister HACCP 120 x 20

De vingerpleister textiel is uitgevoerd in de lengte 120 mm lang en 20 mm breed. De vingerpleister is van eerste klas textiel gemaakt waardoor deze zeer elastisch is. De elastische pleister is uitermate geschikt om te plakken op beweegbare delen van het lichaam zoals vingers en tenen.

 

Door de hoge rekkracht laat deze niet meteen los. Om de rekkracht optimaal te benutten moet u rekkracht niet uit de pleister trekken voordat u deze aanbrengt. Verder heeft deze wondpleister een sterke lijmlaag en blijft hij hierdoor goed op zijn plaats.

 

Deze vingerpleister is tevens uitgevoerd in HACCP eisen. Dit houdt in dat wanneer u werkzaam bent in de voedselverwerkende industrie gedragen mag worden. Naast zijn fel blauwe uitvoering is de vingerpleister HACCP ook detecteerbaar door de aanwezigheid van een aluminium strip.

 

Eigenschappen Vingerpleister HACCP 120 x 20:

  1. Elastisch.
  2. Hoge kleefkracht.
  3. 20 mm breed en 120 mm lang.
  4. Zeer geschikt voor gebruik bij tenen!
  5. 100 stuks.
  6. Voldoet aan alle HACCP eisen.
010.PL5280

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.PL5280
Merk
Van Heek Medical

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Bijpassende producten

Andere klanten kochten ook: