Categorieën

Pleisterstrip HACCP 25 x 72

Deze pleisterstrip heeft de handige afmeting van 25 x 72 mm en is verpakt in een handig doosje van 100 stuks. De pleisters zijn van een A-kwaliteit en zijn luchtdoorlatend waardoor de wond snel geneest. Voldoet aan alle gestelde HACCP eisen!

€ 5,05 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 5,50
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Pleisterstrip HACCP 25 x 72

Pleisterstrip HACCP met de handige afmeting van 25 x 72 mm. De pleisterstrip is van eerste klas textiel gemaakt waardoor deze zeer elastisch is. De elastische pleister is uitermate geschikt om te plakken op beweegbare delen van het lichaam zoals vingers en tenen.

 

Door de hoge rekkracht laat deze niet meteen los. Om de rekkracht optimaal te benutten moet u rekkracht niet uit de pleister trekken voordat u deze aanbrengt. Verder heeft deze wondpleister een sterke lijmlaag en blijft hij hierdoor goed op zijn plaats.

 

Deze pleisterstrip is tevens uitgevoerd in HACCP eisen. Dit houdt in dat wanneer u werkzaam bent in de voedselverwerkende industrie gedragen mag worden. Naast zijn fel blauwe uitvoering is de pleisterstrip HACCP ook detecteerbaar door de aanwezigheid van een aluminium strip.

 

Eigenschappen Pleisterstrip HACCP 25 x 72:

  • Elastisch.
  • Hoge kleefkracht.
  • 25 mm breed en 72 mm lang.
  • 100 stuks.
  • HACCP uitgevoerd in het blauw met aluminium strip.
010.PL5220

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.PL5220
Merk
Van Heek Medical

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Bijpassende producten

Andere klanten kochten ook: