Categorieën

Bleeding Control Kit

Direct kunnen handelen bij een hevige bloeding en hiermee de overlevingskansen van slachtoffers van (terroristische) aanslagen of ongelukken vergroten? Deze Bleeding Control Kit bevat alle producten die nodig zijn om een hevige bloeding te stoppen.

€ 86,77 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 94,58
Aantal
Levertijd onbekend

Bleeding Control Kit - Stop de Bloeding

De Bleeding Control Kit is speciaal ontwikkeld voor het gebruik tijdens incidenten waarbij veel gewonden zijn met hevige bloedingen. Daarom is de Bleeding Control Kit klein van formaat, licht van gewicht en handig in gebruik. De Bleeding Control Kit is gevuld met de juiste EHBO hulpmiddelen om ernstige bloedingen te stoppen zodat de overlevingskansen van slachtoffers van aanslagen en grote ongelukken aanzienlijk verhoogd worden.

Het tasje van de Bleeding Control Kit biedt naast de gebruikelijke inhoud nog voldoende ruimte om extra materiaal in toe te voegen zoals bijv. een extra tourniquet. Deze Bleeding Control Kit is met name zeer geschikt voor hen die werken in risico gebieden waar de mogelijkheid op een aanslag bestaat. Denk bijvoorbeeld aan beveiligers, politie, brandweer, ambulance en EHBO verleners op evenementen.

De Bleeding Control Kit is voorzien van een handige lus waarmee u hem makkelijk aan uw EHBO rugtas bevestigt of juist naast de verbandkoffer ophangt.

De inhoud van de Bleeding Control Kit is:

1 x C-A-T Tourniquet GEN-7
1 x Watervaste stift om de tijd te noteren op de tourniquet
1 x NAR Compressed Gauze / geperst gaas
1 x Heka traumazwachtel 2 x set handschoenen
2 x 5 stuks Chirurgisch absorberend kompres X-ray detectable
1 x Reddingsdeken goud/zilver

Overige eigenschappen van de Bleeding Control Kit:

  1. Afmeting 17 x 13 x 8 cm 
  2. Heeft extra opbergruimte 
  3. Slechts 150 gram 


Bij afname van bepaalde aantallen hanteren wij aangepaste prijzen. Informeer hier vrijblijvend naar bij onze klantenservice.

010.TR0508

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.TR0508
Merk
Van Heek Medical
Gewicht
475 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: