Categorieën

VSM Arniflor zalf

Gebruik Arniflor Eerste hulp zalf voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

€ 6,47 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 7,83
Aantal
Momenteel niet leverbaar

VSM Arniflor zalf tube 25 gram

Voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van je huid kun je Arniflor zalf als eerste hulp gebruiken. Arniflor zalf is een natuurlijk plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 10 gram Arnica montana extract (valkruid).

 

Door gebruik van Arniflor zalf zullen blauwe plekken snel wegtrekken en zal de huid weer zijn normale kleur aannemen. Ideaal voor gebruik bij kinderen die vaak vallen en er blauwe plekken aan overhouden.

 

Arniflor heeft zich al meer dan 85 jaar bewezen als natuurlijke eerste hulpmiddel voor de blauwverkleuring van de huid. De verschillende Arniflor producten zijn op basis van het natuurlijke ingrediënt Arnica montana (valkruid) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Zo geeft VSM je kracht uit de natuur. Arniflor producten kunnen door het hele gezin gebruikt worden en is geschikt vanaf 0 jaar.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

De zalf op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen. Arniflor Eerste hulp zalf mag alleen op de intacte huid worden gebruikt.

  • Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
  • Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
  • Bewaren in de originele verpakking.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw VSM Arniflor zalf tube 25 gram!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.828866

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.828866
Merk
VSM

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: