Categorieën

Care Plus Anti-Insect Deet lotion 50% 50 ml.

In uw medicijnkast mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken. En dat geldt zeker voor uw reistas! Of u nu in uw eigen tuin zit, een dagje uit gaat in eigen land of tropisch vakantieoord bezoekt: u wil voorkomen dat u gestoken of gebeten wordt.

€ 9,37 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 11,34
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Care Plus Anti-Insect Deet lotion 50% - 50 ml.

Een insectenbeet is niet alleen vervelend en pijnlijk maar kan ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Muggen kunnen met hun beet overdraagbare ziekten zoals malaria, knokkelkoorts (dengue) en gele koorts overdragen. Door een tekenbeet kun je de onder andere ziekte van Lyme en FSME oplopen. Redenen genoeg om u zelf en uw gezin optimaal te beschermen tegen insecten- en tekenbeten!

 

Care Plus Anti-Insect Deet lotion is een sterk insecten werend middel wat werkt op basis van Deet. Door het gebruik van Deet is dit middel geschikt voor alle bestemmingen, waar dan ook ter wereld! Daarnaast heeft de Deet ook een afwerende werking op dazen, mijten, stalvliegen en kriebelmuggen.

 

De samenstelling van de Care Plus Anti-Insect lotion zorgt ervoor dat deze u tot 10 uur lang beschermt tegen muggen en gedurende 5 uur tegen teken. Naast deze lange bescherming is de lotion zodanig samengesteld dat deze snel in de huid trekt waardoor u geen plakkerige gevoel heeft. Doordat er 50% Deet in is verwerkt kan u deze lotion gebruiken vanaf 18 jaar.

 

Voordelen van de Care Plus Anti-Insect Deet lotion:

  1. De beste bescherming tegen muggen en teken
  2. Langdurige beschermingsgraad van 10 uur tegen muggen en 5 uur tegen teken
  3. Beschermt u tegen o.a. Malaria, Dengue, Gele koorts, Zika en Chikungunya
  4. Bevat geen parfum
  5. De lotion trekt snel in de huid
070.951214

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.951214
Merk
Care Plus
Gewicht
115 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: