Categorieën

EHBO koffer verzegeling

De EHBO koffer verzegeling is voor het verzegelen van uw EHBO koffer of verbanddoos. Wanneer u een gebroken zegel of juist geen zegel aantreft weet u dat de EHBO koffer of verbanddoos open is gemaakt en dat de inhoud gecontroleerd dient te worden.

€ 1,62 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 1,96
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

EHBO koffer verzegeling

Veel EHBO koffers en EHBO verbanddozen hebben aan de bovenzijde een handig oogje waar u gemakkelijk de verzegeling doorheen kunt schuiven. Door het gebruikmaken van een EHBO koffer verzegeling maakt u het makkelijk om de inhoud van uw EHBO koffer of EHBO verbanddoos te controleren. Ziet u een verbroken zegel? Of mist de verzegeling? Dan weet u dat de EHBO koffer of EHBO verbanddoos is gebruikt en dat de inhoud gecontroleerd moet worden.

De EHBO koffer verzegeling wordt geleverd in een strip van 5 stuks en heeft een opvallende kleur. Onze tip bij EHBO koffers waar geen verzegelingsoog aanwezig is! Het is natuurlijk ook mogelijk om een verzegeling om het handvat van uw EHBO koffer aan te brengen. De verzegeling heeft een breekkracht van slechts 1,5 Kg waardoor u altijd in staat bent de verzegeling te verbreken!


All-in Preventie heeft de volgende EHBO koffers en EHBO verbanddozen welke standaard over een verzegelingsoog beschikken: 

  1. EHBO koffer B - Minimulti
  2. EHBO koffer BHV richtlijn 2016
  3. EHBO koffer BHV Basis  - HACCP 
  4. EHBO koffer A - Multiflex 
  5. EHBO koffer A - Organizer 
  6. EHBO verbanddoos Kinderen 
  7. EHBO verbandoos Universeel 


020.M5A71500

Aanvullende informatie

Artikelnummer
020.M5A71500
Merk
All-in Preventie
Gewicht
5 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: