Categorieën

Pleisterdispenser Salvequick HACCP

Salvequick Pleisterdispenser HACCP geschikt voor 2 vullingen en gevuld met 70 verschillende HACCP pleisters. De HACCP pleisters zijn in de pleisterautomaat per stuk verpakt, erg hygiënisch en gemakkelijk! De pleister kan met 1 hand op de wond worden geplakt.

€ 22,50 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 24,53
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Pleisterdispenser Salvequick HACCP

Salvequick Pleisterdispenser geschikt voor 2 vullingen gevuld met 70 verschillende HACCP Pleisters. De HACCP pleisters zijn in de pleisterautomaat per stuk verpakt, erg hygiënisch! De pleister kan met 1 hand op de wond worden geplakt.

 

De pleisterdispenser Salvequick HACCP is het meest verkocht in combinatie met onze voordelige EHBO-koffers. Pleisterdispensers en EHBO-koffers gaan vaak samen omdat het vaak niet wenselijk is dat voor elk klein wondje de EHBO-koffer erbij wordt gepakt en daardoor onnodig wordt geopend.

 

Gebruik een HACCP pleisterdispenser van Salvequick naast uw EHBO-koffer

Grote voordeel van een pleisterdispenser: altijd pleisters bij de hand! Hang de dispenser op een goed bereikbare plek, zodat iedereen er makkelijk bij kan. U kunt met één hand de pleister uit de dispenser trekken. Hierbij ontstaat er meteen een zelfklevend vlak, waardoor de pleister netjes en hygiënisch aan te brengen is. De pleisterdispenser is navulbaar.

 

Inhoud van de pleisterdispenser Salvequick:
  1 x Pleisterdispenser
70 x Verschillende HACCP pleisters
  1 x Sleutel om na te kunnen vullen

Eigenschappen pleisterdispenser:

  1. ABS kunststof
  2. 70 HACCP pleisters
  3. Afmeting 23 x 12 x 5,5 cm
030.184683

Aanvullende informatie

Artikelnummer
030.184683
Merk
Salvequick

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Bijpassende producten

Andere klanten kochten ook: