Categorieën

Pleisterdispenser Salvequick

Salvequick Pleisterdispenser geschikt voor 2 vullingen en gevuld met 40 Textielpleisters en 45 PE Pleisters. De pleisters zijn in de pleisterautomaat per stuk verpakt, erg hygiënisch en gemakkelijk! De pleister kan met 1 hand op de wond worden geplakt.

€ 16,50 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 17,99
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Pleisterdispenser Salvequick

Salvequick Pleisterdispenser geschikt voor 2 vullingen gevuld met 40 Textielpleisters en 45 PE Pleisters. De pleisters zijn in de pleisterautomaat per stuk verpakt, erg hygiënisch! De pleister kan met 1 hand op de wond worden geplakt.

 

De pleisterdispenser Salvequick is het meest verkocht in combinatie met de voordelige EHBO-koffers. Pleisterdispensers en EHBO-koffers gaan vaak samen omdat het vaak niet wenselijk is dat voor elk klein wondje de EHBO-koffer erbij wordt gepakt en daardoor onnodig wordt geopend.

 

Deze handige pleisterdispenser is gevuld met 1 x 40 textiel pleisters en 1 x 45 plastic pleisters. Navullingen hiervoor kunt u gemakkelijk, snel en voordelig bij ons aanschaffen.

 

Gebruik een pleisterdispenser van Salvequick naast uw EHBO-koffer

Grote voordeel van een pleisterdispenser: altijd pleisters bij de hand! Hang de dispenser op een goed bereikbare plek, zodat iedereen er makkelijk bij kan. U kunt met één hand de pleister uit de dispenser trekken. Hierbij ontstaat er meteen een zelfklevend vlak, waardoor de pleister netjes en hygiënisch aan te brengen is. De pleisterdispenser is navulbaar.

 

Inhoud van de pleisterdispenser Salvequick:
  1 x Pleisterdispenser
40 x Textielpleisters
45 x Plastic pleisters
  1 x Sleutel om na te kunnen vullen

 

Eigenschappen pleisterdispenser:

  1. ABS kunststof
  2. 85 pleisters
  3. Afmeting 23 x 12 x 5,5 cm
030.154105

Aanvullende informatie

Artikelnummer
030.154105
Merk
Salvequick

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Bijpassende producten

Andere klanten kochten ook: