Categorieën

Hold-A-Ring evacuatietouw

Hold-A-Ring evacuatietouw geschikt voor kinderen en ouderen die begeleiding of houvast nodig hebben ten tijde van een ontruiming. Het evacuatietouw is met 10 kleurrijke wasbare ringen geschikt voor ontruiming van 20 personen.

 

Doordat het lint tussen de ringen extra breed is loopt u niet het risico zoals bij andere aanbieders op het losscheuren van het lint tussen de ringen!

€ 57,75 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 69,88
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Hold-A-Ring evacuatietouw

Ideaal hulpmiddel voor een veilige evacuatie van peuters, kleuters en ouderen die begeleiding of houvast nodig hebben bij een ontruiming. Ook te gebruiken bij dagelijkse uitjes; zo maakt u de kleuters en peuters meteen ook vertrouwd met het gebruik.

 

De ring is groot genoeg voor twee handen, het koord bestaat uit een 10 tal ringen waardoor 20 personen kunnen worden meegenomen.

 

Voordelen:

  1. Doordat het lint tussen de ringen extra breed is loopt u niet het risico zoals bij andere aanbieders op het losscheuren van het lint tussen de ringen!
  2. Snel en gemakkelijk grotere groep niet-zelfstandig te evacueren.
  3. Eenvoudig te reinigen, door het gebruik van wasbaar polyester.
  4. Wordt geleverd is een transparante opbergetui.

 

Het evacuatietouw is zeer geschikt om in te zetten bij kinderdagverblijven, gastoudergezinnen, peuterspeelzalen, BSO en bij zorginstellingen.

170.00001

Aanvullende informatie

Artikelnummer
170.00001
Merk
Lake Shore

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: