Categorieën

Uitzuigpompje - Aspivenin

Met het Aspivenin uitzuigpompje kunt u eenvoudig een giftige dierensteek neutraliseren. De steek wordt met het pompje vacuüm gezogen. Het effect van het pompje is daarbij groter dan wanneer u hetzelfde met uw mond zou doen.

€ 17,67 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 21,38
Aantal
Momenteel niet leverbaar

Uitzuigpompje - Aspivenin

Door het toevoegen van Aspivenin aan uw EHBO koffer of EHBO tas bent u in staat om direct een eerste hulp ingreep te verrichten na een steek of beet. Doordat er verschillende opzetstukken zijn kunt u op iedere plek van het lichaam de angel en / of ingespoten gif uitzuigen.

 

De Aspivenin uitzuigpomp en opzetstukken zit in een stevig opbergdoosje waardoor hij ook makkelijk mee te nemen op vakantie is. De Aspivenin uitzuigpomp verwijdert pijnloos gif bij steken en beten van kwallen, slangen, schorpioenen, teken, muggen en wespen. Vermindert direct pijn, jeuk, zwelling en allergische reacties. De Aspivenin uitzuigpomp is eenvoudig te bedienen met 3 zuignapjes.

 

Gebruiksaanwijzing:
Trek het pompje eruit, zet het zuignapje op de steek of beet en druk vervolgens het pompje in. Vervolgens wordt het gif wordt uit de beet gezogen. Zo gemakkelijk is het!

 

Koop nu bij All-in Preventie uw Aspivenin Uitzuigpompje
Als u deze uitzuigpomp voor insecten beten en steken koopt heeft u het voordeel van onze lage verzendkosten en snelle levering!

070.951115

Aanvullende informatie

Artikelnummer
070.951115
Merk
Aspivenin
Gewicht
154 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: