Categorieën

Instant coldpack - 14,5 x 17 cm

De instant coldpack kan direct gebruikt worden ter verkoeling bij onder andere oppervlakkige eerste graads brandwonden, verstuikingen, verrekkingen, etc. Handige voor in de EHBO verbandkoffer of verbanddoos.

€ 2,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 2,18
Verpakking
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Instant coldpack - 14,5 x 17 cm

Het instant coldpack (14,5 cm x 17 cm) is een koud kompres voor eenmalig gebruik. Door de samenstelling van het product ontstaat er, na het indrukken van de verpakking een chemische reactie. Tijdens het vrijkomen van deze chemische reactie wordt de verpakking automatisch koud. Na het uitwerken van de reactie is het niet mogelijk om de pack nogmaals te gebruiken. Het restproduct kan gewoon in de afvalbak worden gegooid.

 

Toepassing coldpack

De instant coldpack kan direct gebruikt worden ter verkoeling bij onder andere oppervlakkige eerste graads brandwonden, verstuikingen, en verrekkingen. Doordat de kou door de chemische reactie vrijkomt is het product erg geschikt om te gebruiken waar het onmogelijk is om een coldpack uit de diepvries te gebruiken. Daarom is het product zeer geschikt om bij sport te gebruiken.

010.HD0750L

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.HD0750
Merk
Van Heek Medical
Gewicht
85 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: