Categorieën

Metalline kompres 8 x 10 cm

Het metalline kompres van 8 x 10 cm is een kiemvrij en glad kompres voorzien van een aluminium laagje. Ideaal voor gebruik bij schaafwonden en brandwonden. Dit kompres mag niet ontbreken in uw EHBO verbandkoffer.

€ 0,36 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 0,39
Verpakking
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Metalline kompres 8 x 10 cm

Het metalline kompres 8 x 10 cm kunt u gebruiken om brandwonden en schaafwonden af te dekken. Het metalline kompres is gemaakt van sterk vocht opnemend materiaal en is aan één zijde voorzien van een aluminium laagje. Door dit laagje aluminium plakt het niet aan de wond. Dit maakt het metalline kompres zeer geschikt voor gebruik bij brandwonden en schaafwonden.

 

Hoe gebruikt u een metalline kompres 8 x 10 cm?

Het metalline kompres 8 x 10 cm kan u direct op brandwonden of schaafwonden aanbrengen. Bepaal eerst of het metalline kompres 8 x 10 cm groot genoeg is voor de wond. Is het kompres te klein? Dan adviseren wij u gebruik te maken van een metalline kompres 10 x 12 cm welke u natuurlijk ook altijd voordelig bij ons kunt bestellen.

 

Bij het aanbrengen van het metalline kompres is het natuurlijk zeer belangrijk dat u de zilverkleurige zijde van het metalline verband op de wond aanbrengt. Vervolgens kunt u met een elastisch windsel het kompres fixeren en op zijn plaats houden.

 

Het metalline kompres 8 x 10 centimeter mag niet ontbreken in uw EHBO verbandkoffer! Standaard zit een metalline kompres niet in een EHBO verbandkoffer. Wij adviseren u dan ook altijd hiervan enkele los te bestellen en toe te voegen aan uw verbandkoffer. Wanneer u van elke maat 2 tot 3 stuks toevoegt weet u zeker dat u in geval van nood nooit misgrijpt!

 

Het metalline kompres is niet alleen los te bestellen maar ook in een voordeelverpakking van 10 stuks!

010.OT0320L

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.OT0320
Merk
Van Heek Medical

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: