Categorieën

Cederroth oogspoelstation met pleisterdispenser

Dit oogspoelstation is uitgerust met 2 oogspoelflessen en een handige pleisterdispenser. Meest verkochte oogspoelstation ter wereld!

€ 124,95 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 151,19
Aantal
1 - 5 werkdagen

Cederroth oogspoelstation met 2 oogspoelflessen en pleisterdispenser

Dit Cederroth oogspoelstation is ontworpen om snel hulp te kunnen bieden. Het Cederroth oogspoelstation heeft plaats voor 2 oogspoelflessen die automatisch worden geopend wanneer u ze uit de houder draait. Hierdoor hoeft u niet eerst de doop van de oogspoelfles af te draaien! Deze oogspoelflessen zijn zo vormgegeven dat het oog gedurende ca. 5 minuten met een rijke stroom worden gespoeld.

 

Het station is ook uitgerust met de handige pleisterautomaat van Salvequick. De pleisters in deze automaat worden naar beneden getrokken om te voorkomen dat men de overige pleisters vuil maakt of met bloed besmeurt. De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om te verzekeren dat er geen pleister verdwijnen. De lege navullingen maakt u eenvoudig los met een speciale sleutel welke wordt meegeleverd.

 

Het oogdouchestation bevat een extra ruimte voor eigen keuzeartikelen, bijv. bloedstelpende verbanden, veiligheidsbril of handschoenen. Dit kunt u geheel naar eigen wens invullen.

 

Kenmerken:

  1. Houdbaarheid: circa 3 jaar
  2. Inhoud: 2 x 500 ml. oogspoelfles en een pleisterautomaat van Salvequick
  3. Spoelduur: circa 10 minuten
  4. Verpakking: kunststof flacon
030.154104

Aanvullende informatie

Artikelnummer
030.154104
Merk
Cederroth
Gewicht
3485 gram

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: