Categorieën

Jaarlijkse controle EHBO koffer of verbanddoos
Een EHBO koffer of verbanddoos dient bij bedrijven tenminste eenmaal per jaar gecontroleerd te worden op de inhoud en weer aangevuld te worden. Deze verplichting is wettelijk vastgelegd in de ARBO wet en hierop wordt ook gecontroleerd wanneer er een inspectie op de werkplek plaats vindt.

Controle & aanvulling van uw EHBO koffer of verbanddoos laten uitvoeren
Omdat het belangrijk is uw EHBO koffer of verbanddoos altijd up to date is, is het van belang dat u jaarlijks de EHBO koffer of verbanddoos controleert. Heeft u meerdere EHBO koffers of verbanddozen kan dit een tijdrovende klus zijn. Daarom bestaat de mogelijkheid om deze controle door All-in Preventie te laten uitvoeren. Hiervoor heeft All-in Preventie het “All-in controle pakket” ontwikkeld.

Wat houdt het “All-in controle pakket” in?
De service medewerker van All-in Preventie komt bij u op locatie langs om de inhoud van uw EHBO koffer of verbanddoos te controleren. Naast deze controle reinigen wij de EHBO koffer of verbanddoos en voorzien deze van een keuringssticker en verzegelen de koffer weer opnieuw. Dit doen wij voor een vast bedrag per EHBO koffer of verbanddoos.

Samengevat voeren wij de volgende werkzaamheden voor u uit:

  1. Het reinigen van uw EHBO koffer of verbanddoos
  2. Het controleren van de inhoud op compleetheid en houdbaarheidsdatum
  3. Het aanvullen van uw EHBO koffer of verbanddoos
  4. Het aanbrengen van een keuringssticker en verzegelingWat kost het “All-in controle pakket” voor de controle van uw EHBO koffer of verbandkoffer?
Natuurlijk bent u gebaat bij een duidelijk prijs vooraf. Daarom hanteren wij een standaard tarief voor de controle van uw EHBO koffer of verbanddoos. U betaald aan voorrijkosten per locatie € 17,50 en per EHBO koffer of verbanddoos € 4,95. Daarnaast betaald u uiteraard ook de producten welke aangevuld moeten worden in uw EHBO koffer of verbandkoffer. Kiest u voor extra zekerheid en wenst u dat wij de komende 5 jaar uw EHBO koffer of verbanddoos controleren? Dan ontvangt u nog eens 7,5% korting op de aangevulde materialen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw EHBO koffer of verbanddoos naar de service & onderhouds afdeling van All-in Preventie stuurt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor de controle van uw EHBO koffer of verbanddoos.