Categorieën

EHBO hesje

Dit hesje bestaat uit de vastgestelde kleuren van de EHBO namelijk Koningsblauw en Geel. Het hesje is voorzien van een rits aan de voorzijde met pennenzak en id houder.

€ 17,32 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 20,96
Aantal
7 - 9 werkdagen

EHBO hesje Blauw-Geel

Het EHBO hesje blauw-geel is een echte musthave voor iedere EHBO-er welke op evenementen actief is. Naast de duidelijke uitstraling doormiddel van het gebruik van de vastgestelde kleuren en de duidelijke rug opdruk EHBO beschikt dit hesje over diverse opbergmogelijkheden voor klein materiaal.

 

Het EHBO hesje is uitgerust met 2 ruime zakken waarin u gemakkelijk uw handschoenen, pleisters en andere kleine EHBO benodigdheden in kunt opbergen. Tevens is het EHBO hesje voorzien van een handige pennenzak op de borst en een ID houder.

 

Het EHBO hesje beschikt over een stevige ritssluiting aan de voorzijde waardoor het hesje altijd op zijn plaatst blijft zitten.

 

Maat EHBO hesje

Het EHBO hesje wordt standaard in de maat XL geleverd hierdoor draagt u het hesje gemakkelijk over uw eigen kleding heen. Heeft u liever het EHBO hesje een kleinere of grotere maat nodig? Geen probleem! Omdat All-in Preventie dit EHBO hesje in eigen beheer drukt kunnen wij desgewenst u ook een andere maat leveren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Uw logo op dit EHBO hesje?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen logo op dit EHBO hesje te laten drukken. Op dit EHBO hesje kunnen wij echter vanwege de benodigde drukruimte uw logo uitsluitend aan de achterzijde drukken. Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

090.00002

Aanvullende informatie

Artikelnummer
090.00002
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: