Categorieën

Hesjes bedrukken met uw eigen logo of tekst bij All-in Preventie

All-in Preventie biedt een ruime keuze aan verschillende fluorescerende hesjes in kleuren en maten. Naast onze standaard hesjes met de opdruk BHV, Ploegleider, Hoofd BHV en ontruimer is het mogelijk om deze te voorzien van een eigen opdruk zoals een eigentekst, bedrijfslogo of slogan. All-in Preventie biedt een ruime keuze aan verschillende fluorescerende hesjes in kleuren en maten. Standaard worden onze BHV hesjes uitgeleverd in de maat XL. Heeft u liever een andere maat of kleur dan is dat mogelijk. Onze fluorescerende hesjes zijn leverbaar in de kleuren Hi Vis Geel, Hi Vis Oranje, Groen, rood, blauw en lime. Andere kleuren zijn in overleg met onze klantenservice mogelijk. Naast deze tal van kleuren kunnen wij de hesjes leveren in de maten Small tot en met 3XL. Bij de kleuren geel en oranje kunnen we zelfs 4XL aanbieden!

 

Laat uw hesjes bedrukken door allinpreventie.nl

Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan met het bedrukken van hesjes kunnen wij ervoor zorgen dat u nog steeds goed zichtbaar bent en opvalt wanneer u een hesje van All-in Preventie draagt. Onze hesje kunt u gebruiken bij onder andere BHV inzet, buiten activiteiten en natuurlijk bij pech langs de weg. Ook zijn onze hesjes uitermate geschikt voor relatiegeschenk. Doordat alle hesjes van All-in Preventie zijn voorzien van reflecterende horizontale en verticale strepen voldoen deze aan de gestelde eisen uit de NEN-EN 471 Klasse 2 normering, wat inhoudt dat u altijd opvalt! Deze manier van reflecterende strepen wordt normaal ook RWS-striping genoemd.

 

Enkele voorbeelden van het veiligheidsvest van All-in Preventie

Doordat u een veiligheidsvest van All-in Preventie draagt heeft u vele voordelen ten opzichte van andere online aanbieders van veiligheidsvesten.

 

Onze veiligheidsvesten worden veel al gedragen bij de hieronder genoemde voorbeelden:

 

Meer informatie over onze hesjes of veiligheidvesten en de mogelijkheden tot bedrukken?

Alle hesjes in het assortiment van All-in Preventie kunnen naar uw wensen worden voorzien van teksten of logo’s. Neem dan ook vrijblijvend contact op met onze klantenservice via klantenservice@allinpreventie.nl Geef in uw email al uw wensen kenbaar en stuur eventuele logo’s en/of afbeeldingen mee. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave inclusief digitale proefdruk van het door u gewenste hesje.