Categorieën

Medicijnronde Hesje

Ongestoord een medicatie ronde lopen vermindert de foutkans en verhoogt de patientveiligheid. Daarom heeft All-in Preventie een opvallend blauw medicijnhesje voor ongestoord de medicijnronde te kunnen lopen.

€ 11,73 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 14,19
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Medicijnronde hesje

Het hesje medicijnronde zorgt ervoor dat u niet gestoord wordt tijdens het verdelen van medicatie onder de patiënten. Het verstrekken van medicijnen vereist grote zorgvuldigheid. Het regelmatig verstoren tijdens het voorbereiden en verstrekken van medicijnen verhoogt de kans op fouten. Door de opvallende blauwe kleur van dit medicijnhesje valt de opdruk extra goed op. Hierdoor zullen patiënten, bezoek of andere u minder snel storen tijdens de medicatieverdeling. Dit komt de nauwkeurigheid ten goede wat uiteindelijk bijdraagt aan een veilige patiënten omgeving.

 

Specificaties van het hesje medicijnronde:

  • 100% polyester
  • Met 3M reflecterende verticale en horizontale strepen op voor- en achterkant
  • Praktische rip-stripsluiting aan de voorkant

 

Maat Medicijnronde hesje

Het Medicijnronde hesje wordt standaard in de maat XL geleverd hierdoor draagt u het hesje gemakkelijk over uw eigen kleding heen. Heeft u liever het Medicijnronde hesje een kleinere of grotere maat nodig? Geen probleem! Omdat All-in Preventie dit Medicijnronde hesje in eigen beheer drukt kunnen wij desgewenst u ook een andere maat leveren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Uw logo op dit Medicijnronde hesje?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen logo op dit Medicijnronde hesje te laten drukken. Op dit Medicijnronde hesje kunnen wij uw logo drukken aan zowel de voor als achterzijde. Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

090.00001

Aanvullende informatie

Artikelnummer
090.00001
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: