Categorieën

Rookmelder FireAngel - ST-620-BNL2T

De FireAngel ST serie rookmelder reageert direct bij rookontwikkeling en slaat een luid alarm van 85dB. Deze betrouwbare rookmelder is voorzien van een duurzame lithium batterij van Panasonic welke 10 jaar lang meegaat!

€ 19,08 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 23,09
Aantal
1 - 5 werkdagen

FireAngel rookmelder ST serie

Deze FireAngel ST rookmelder reageert direct bij rookontwikkeling en slaat vervolgens alarm met een luid alarmsignaal van 85dB. De betrouwbare rookmelder is voorzien van een duurzame lithium batterij van Panasonic met 10-jarige levensduur. De melder wordt standaard geleverd met een bodemplaat en montagemateriaal en is gemakkelijk aan het plafond te bevestigen. Met deze FireAngel rookmelder heeft u een betrouwbare en duurzame rookmelder in huis.

 

Door zijn speciale technologie is dit een van de snelste rookmelders ter wereld. Ondanks dat zorgt deze technologie er ook voor dat de kans op vals alarm minimaal is. Ook de grote ronde testknop in het midden van de rookmelder zorgt voor een optimaal bediengemak!

 

Waar moet ik de rookmelder FireAngel ST serie ophangen?

Hang rookmelders minimaal in alle ruimtes waar u doorheen moet om uw huis te ontvluchten zoals de overloop, de hal en de gang van elke verdieping. Voor een maximale veiligheid hangt u in elke slaapkamer en/of kinderkamer een rookmelder. Plaats rookmelders zoveel mogelijk in het midden van de ruimte, aan het plafond, op 50 cm van alle muren.

 

Specificaties van de FireAngel rookmelder ST-serie

  • Keurmerk: Komo en BS EN 14604-2005 en BOSEC.
  • Deze rookmelder heeft supersnelle detectie en reageert direct bij rook.
  • Hoogte 3,4 cm.
  • Diameter 13 cm.
  • De rookmelder wordt standaard geleverd met bodemplaat voor makkelijke montage.
  • Fabrieksgarantie 5 jaar.
280.10164611

Aanvullende informatie

Artikelnummer
280.10164611
Merk
FireAngel

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: