Categorieën

3M™ Peltor™ Kid gehoorkap groen

Voor gevoelige kinderoortjes: De 3M™ Peltor™ gehoorkappen voor kinderen beschermen het gevoelige gehoor van de allerjongsten. De gehoorkap stelt kinderen gerust in lawaaierige omgevingen.

€ 23,24 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 28,12
Aantal
1 - 5 werkdagen

3M™ Peltor™ Kid gehoorkap groen

U wilt uw kind beschermen tegen lawaai tijdens een groot evenement? Moet u thuis renoveren en bent u bezorgd over het gehoor van uw kind? Met de 3M™ Peltor™ Kid gehoorkappen hoeft u zich geen zorgen meer te maken: ze beschermen de gevoelige oren van kinderen vanaf 2 jaar tegen geluiden tot 98 dB, en zijn aangenaam om te dragen. De zachte, brede afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke mix van vloeistof en schuim. Ze zorgen voor een optimale afdichting met een minimale druk, en blijven ook bij langdurig gebruik comfortabel.


De beugel is verstelbaar zodat de gehoorkappen altijd perfect zitten en meegroeien met uw kind. De gehoorkap voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden van de Europese norm EN352-1:2002.


De dempingswaarde van deze gehoorkap is 27 dB(A). Hiermee heeft u een uitstekende bescherming bij langdurige blootstelling aan hogere geluidsniveau's en voorkomt u permanente gehoorbeschadigingen bij de allerkleinste onder ons.

Overige eigenschappen van de 3M™ Peltor™ Kid gehoorkap groen zijn:

  1. SNR waarde van 27 dB(A)
  2. voor kinderen vanaf 2 jaar
  3. in de opvallende kleur Fluor groen 
  4. volledig afsluitend samengesteld
030.154771

Aanvullende informatie

Artikelnummer
030.154771

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: