Categorieën

Reanimatiecursus

Een Reanimatie & AED cursus verzorgt door mensen uit de praktijk!

€ 69,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 83,49
Aantal
1 - 5 werkdagen

Reanimatiecursus

Deelnemers leren de AED te gebruiken zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestilstand. De defibrillator zorgt voor een stroomstoot waarmee het normale hartritme kan worden teruggehaald. Hoe sneller de hulpverlener defibrilleert, hoe groter de overlevingskans van het slachtoffer.

 

De training vindt plaats op een van de trainingslocaties van All-in Preventie, er is er altijd wel een bij u in de buurt!

 

Les van ervaren, gecertificeerde trainers

All-in Preventie werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad, dé belangenorganisatie in Nederland. De reanimatie lessen worden gegeven door een bevoegd instructeur. Daarnaast zijn alle instructeurs in ook actief binnen de hulpverlening. Hierbij kunt u denken aan ambulance medewerker, brandweer of werkzaam in het ziekenhuis. Hierdoor krijgt u een ideale mix van theorie en praktijk.

 

Inhoud cursuspakket

  1. +/- 4 uur instructie (afhankelijk van de groepsgrootte)
  2. 1 certificaat

 

In-company Reanimatie & AED cursus nodig?

Wilt u als organisatie uw medewerkers een cursus Reanimatie & AED aanbieden? Dan bent u bij All-in Preventie aan het goede adres. Wij kunnen op maat gemaakte cursussen organiseren vanaf 8 deelnemers en meer. Met een op maat gemaakte training kunnen wij ook inzoomen op de specifieke risico’s en/of omstandigheden in uw omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

AR-FRS01

Aanvullende informatie

Artikelnummer
AR-FRS01
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

1. Kies een trainingslocatie

2. Kies een datum

Datum Aanvangstijd Eindtijd Beschikbare plaatsen Startgarantie
---- ---- ---- ---
De tijd en locatie van uw reservering zal in overleg met u besproken worden.

U ziet alleen de beschikbaarheid. Om een reservering te plaatsen moet u inloggen. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.