Categorieën

EHBO herhalingscursus

Alle onderdelen uit de EHBO opleiding worden herhaald. Om uw geldigheid in stand te houden dient u te herhalen. Conform richtlijnen en erkenning van het Oranje Kruis! 

 

Kies bij betaalwijze voor factuur. U krijgt de factuur per email gestuurd samen met een inschrijfformulier.

€ 196,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 237,16
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

EHBO Herhalingscursus

Wanneer u het diploma Eerste Hulp heeft gehaald, moet u tenminste iedere 2 jaar een EHBO herhalingscursus van 16 uur doen om het EHBO-diploma geldig te houden en om uw EHBO-kennis en -vaardigheden op peil te houden. Daarom biedt All-in Preventie een jaarlijkse EHBO herhalingscursus aan zodat u ieder jaar 8 uur aan herhaling volgt en uw diploma geldig blijft. De herhalingscursus EHBO is vooral praktijkgericht. Alle vaardigheden worden opnieuw geoefend en iedere 2 jaar wordt een nieuw thema belicht. Tijdens de dag worden de competenties getoetst. All-in Preventie zorgt voor de verlenging van het diploma Eerste Hulp.

 

Les van ervaren, gecertificeerde trainers

All-in Preventie werkt volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, dé belangenorganisatie in Nederland rond EHBO. De EHBO-lessen worden gegeven door een bevoegd instructeur. De instructeur wordt tijdens de cursus regelmatig bijgestaan door een Lotus-slachtoffer (iemand die slachtoffer speelt).

 

Algemene informatie EHBO herhalingscursus

Om de geldigheid van uw EHBO diploma te behouden, dient u elk jaar een EHBO herhalingscursus te volgen. Hiervoor bieden wij een één daagse cursus aan. Tijdens deze EHBO herhalingscursus wordt uw theoretische en praktische kennis van eerste hulp opgefrist. Zo bespreken we het herkennen van stoornissen en het beoordelen van brandwonden en oefent u de praktische vaardigheden.

 

Voor wie?

De Herhalingscursus EHBO is bestemd voor iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO diploma van het Oranje Kruis. Met de cursus voldoet u aan de richtlijnen van het Oranje Kruis met betrekking tot het op peil houden van uw kennis en vaardigheden.

 

Inhoud EHBO herhalingscursus

In deze korte, praktijkgerichte cursus worden elk jaar een aantal competenties herhaald. Aan de hand van praktijk voorbeelden en simulaties houdt u uw kennis en vaardigheden op peil. Hiermee blijft uw EHBO diploma zijn geldigheid behouden. De begeleiding is in handen van zeer ervaren docenten, conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.

 

Tijdens de Herhalingscursus EHBO worden jaarlijks alle meest voorkomende EHBO handelingen herhaald. De cursus kan ondersteund worden door een LOTUS ‘slachtoffer’. Daarnaast zijn er een aantal competenties die om het jaar aan bod komen.

 

 • Vijf belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp
 • Stoornissen in het bewustzijn en de ademhaling
 • Gebruik van de AED
 • Stilstand van de bloedsomloop
 • Ernstige uitwendige bloedingen
 • Shock
 • Brandwonden
 • Ontwrichting en botbreuken
 • Kneuzing en verstuiking
 • Oogletsels
 • Vergiftiging
 • Elektriciteitsongevallen
 • Warmte en kou letsels
 • Vervoer over korte afstand
 • Verband en hulpmiddelen
 • Menselijke lichaam
 • Kennis van communicatiemiddelen bij hulpverlening

U oefent de vaardigheden op en met uw medecursisten in kleine groepen. Tijdens de cursus word gecontroleerd of alle handelingen juist worden uitgevoerd. Zodat u op de juiste manier Eerste Hulp kunt verlenen bij een ongeval!

 

Elke training Inclusief:

 1. Tijdsduur: 1 dag
 2. Lunch, koffie, thee (In-compagny uitgezonderd)
 3. Certificaat: Certificaat en pasje het Oranje Kruis (1 maal per 2 jaar)
 4. Inclusief: Alle opleidingsmaterialen
 5. Vervolg: Jaarlijkse herhaling van 8 uur

 

In-company EHBO herhalingscursus

Wilt u als organisatie uw medewerkers een training EHBO herhaling aanbieden? Dan bent u bij All-in Preventie aan het goede adres. Wij kunnen op maat gemaakte cursussen organiseren vanaf 8 deelnemers en meer. Met een op maat gemaakte training kunnen wij ook inzoomen op de specifieke risico’s en/of omstandigheden in uw omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

000.123.EHBOH

Aanvullende informatie

Artikelnummer
000.123.EHBOH
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

1. Kies een trainingslocatie

2. Kies een datum

Datum Aanvangstijd Eindtijd Beschikbare plaatsen Startgarantie
---- ---- ---- ---
De tijd en locatie van uw reservering zal in overleg met u besproken worden.

U ziet alleen de beschikbaarheid. Om een reservering te plaatsen moet u inloggen. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.