Categorieën

Evac Chair

De EVAC+ CHAIR is onmisbaar in situaties waarin de lift niet gebruikt mag of kan worden. Met dit hulpmiddel voor personentransport kan iedereen eenvoudig, snel en veilig het pand verlaten. De EVAC+ CHAIR is binnen enkele seconden gebruiksklaar, door 1 persoon te bedienen en vormt geen blokkade op de noodtrap.

€ 795,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 961,95
Aantal
1 - 5 werkdagen

Evac Chair

De Evac Chair is de evacuatiestoel waarmee u gemakkelijk, snel en veilig, niet-zelfredzame personen via de trap naar beneden kunnen worden gebracht. De Evac+Chair is voor de BHV het hulpmiddel om mensen, die afhankelijk zijn van een rolstoel, over de trap naar de lager gelegen verdiepingen te evacueren.

 

Deze Evac Chair kan bediend worden door 1 persoon. De evacuatiestoel heeft een inklapbaar onderstel met handige zwenkwielen waardoor de evacuatiestoel ook als normale rolstoel is te gebruiken bij een horzintale verplaatsing. Bij de trap aangekomen wordt het onderstel van de Evac+Chair ingeklapt, zodra de voorwielen over de trede rijdt en nemen de glijriemen de taak over, vervolgens glijdt de Evac Chair gecontroleerd naar beneden. De evacuatiestoel is voorzien van een vertragingsmechanisme welke ervoor zorgt dat de snelheid beperkt is.

 

Bij de Evac Chair worden beugels geleverd waarmee de evacuatiestoel aan de wand kan worden bevestigd.

 

Specificaties:

  1. Evac Chair type MK4.
  2. Geschikt voor personen tot 150 Kg.
  3. Wordt geleverd met muurbevestiging.
180.00001

Aanvullende informatie

Artikelnummer
AL.180.00001

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!