Categorieën

HeltiQ Waterpokken

Waterpokken zijn rode vlekken met vochtblaasjes die hevig jeuken en soms pijnlijk zijn. Ze liggen verspreid over het lichaam. Met HeltiQ Waterpokken bestrijd u de jeuk! 

€ 15,87 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 19,20
Aantal
Momenteel niet leverbaar

HeltiQ Waterpokken

HeltiQ Waterpokken bestaat uit een unieke dag- en nachtformule voor de behandeling van waterpokken bij uw kind. De actieve gel werkt direct verkoelend, jeukstillend en kalmerend en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Tijdens warme nachten kunt u, voor een extra kalmerend en verzorgend effect, uw kind voor het slapen gaan in bad doen. Laat vooraf één sachet zemelenextract oplossen in lauwwarm badwater. U kunt, indien u geen bad heeft, de water/zemelenoplossing ook in een bak met lauwwarm water oplossen. Breng de oplossing vervolgens voorzichtig met een washandje op de huid van uw kind aan.

 

Bij zeer hevige jeuk kunt u, voor een extra jeukstillend effect, uw kind na het baden aanvullend behandelen met de gel. Dankzij de antibacteriële werking van HeltiQ Waterpokken en het dag en nacht kalmeren van de jeuk worden littekens als gevolg van krabben infecties zoveel mogelijk voorkomen.

 

HeltiQ Waterpokken, inclusief het zemelenextract, bestaat uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het product bevat geen parabenen, phenoxyethanol of andere synthetische toevoegingen. HeltiQ Waterpokken is geschikt voor de gevoelige huid en is veilig in gebruik voor kinderen vanaf 6 maanden.

 

Koop veilig online bij All-in Preventie uw HeltiQ Waterpokken!

Zoals u op het logo ziet kunt u controleren of wij geneesmiddelen mogen verkopen. All-in Preventie voldoet aan de gestelde eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online geneesmiddelen te mogen verkopen. Veel online aanbieders voldoen niet aan deze eisen waardoor u de kans loopt imitatie medicatie te kopen! Bij All-in Preventie heeft u dus de zekerheid dat dit niet het geval is.

070.863784

Aanvullende informatie

Artikelnummer
863784
Merk
Heltiq

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: