Categorieën

Desinfectie handgel

De Sanicur desinfecterende hand gel is makkelijk te gebruiken en maakt het mogelijk je handen zonder water en zeep te kunnen reinigen. De gel droogt binnen enkele seconden, en geeft geen plakkerig gevoel aan de handen. Het handdesinfectiemiddel is effectief tegen bacteriën en gisten.

€ 3,30 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 3,99
Verpakking
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Sanicur desinfectie handgel

Sanicur desinfecterende hand gel is de Nr. 1 handgel van Nederland.

De flacons, met uitzondering van de 5000ml, zijn voorzien van een doseerpompje die afsluitbaar zijn waardoor er nagenoeg geen mogelijkheden zijn om te lekken.


De gels zijn leverbaar in de maten 100, 300, 500, en 5000 ml.
-De 100 ml. Adviseren wij aan de snelle tussendoor gebruikers die de hand gel altijd en overal mee naar toe wilt nemen, zoals het leggen in uw auto of het plaatsen in uw tas.
-De 300 ml. Is perfect voor het snel desinfecteren van uw handen na toilet gebruik, na het gedaan hebben van boodschappen of gewoon voor het neerzetten op het aanrecht.
-De 500 ml. Is de beste optie als u het op één vaste plek wilt neerzetten en er veel gebruikers zijn, denk bijvoorbeeld aan de ingang van uw winkel, de receptie van uw bedrijf of gewoon op kantoor.
-De 5000 ml. Is aan te raden als u veelvoudig desinfectie middel besteld, met deze jerrycan kunt u gemakkelijk de hele tijd uw flacons bijvullen en komt u nooit tekort!


De handgel trekt snel in uw huid waardoor het makkelijk en op ieder gewenst tijdstip te gebruiken is, de aangeraden hoeveelheid om te gebruiken per keer is 3 ml.


Het alcoholpercentage van Sanicur’s desinfecterende hand gels is maar liefst 70%  waardoor het alle bacteriën en gisten snel en gemakkelijk dood.


Door de toegevoegde glycerine vermindert het huidirritaties en worden de handen beschermt tegen uitdroging.


De hand gel geeft je huid een schoon en fris gevoel en plakt niet.


Het desinfectiemiddel is geschikt voor professioneel en niet-professioneel gebruik.

Gebruik van Sanicur handdesinfectie gel:

druk één a twee keer op het pompje en wrijf de gel op schone en geheel droge handen, gedurende 30 seconden goed uit tussen de handen, polsen en rond de nagels en laat het goed drogen. Het gebruik voor kinderen moet altijd worden gedaan onder toezicht van een volwassenen.

Niet innemen en niet aanbrengen op open huid. Vermijd oogcontact.

Producteigenschappen van Sanicur hand desinfectie gel:

  1. Antibacterieel
  2. 70% alcohol!
  3. Biocide geregistreerd
  4. Met doseerpompje (excl. 100 & 5000 ml)
  5. Echte gel dus geen waterige substantie
300.1505471

Aanvullende informatie

Merk
Sanicur

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: