Categorieën

Brandwondengel flacon 59 ml.

Brandwondengel van Burncare in handige knijpfles van 59 ml. Doordat de gel een koelend effect heeft verlicht dit de pijn. Door zijn compacte verpakking neemt u hem gemakkelijk mee op reis of voegt u hem gemakkelijk toe aan de verbanddoos of verbandkoffer. 

€ 4,35 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 4,74
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Brandwondengel flacon 59 ml.

 
Het koelen van een brandwond is van doorslaggevend belang zijn. Water is niet altijd voor handen en/of biedt niet altijd de oplossing. Daarom Burncare!
 
De Burncare brandwondengel 59 ml is steriel en verlicht de pijn en biedt direct verkoeling. Burncare staat voor geleidelijke warmteafvoer. Dit gaat uitbreiding van de brandwond tegen.
 
De brandwondenproducten van Burncare zijn geschikt voor eerste en tweedegraads- brandwonden.
 
Tip: Burncare is ook te gebruiken bij schaafwonden en zonnebrand.
 
Burncare brandwondengel 59 ml is uitermate geschikt voor eerste en tweedegraads-brandwonden. Het verkoelt, verlicht de pijn en kleeft niet aan de wond.
 
Gebruik: Doe de gel direct op de wond. Indien gewenst kun je over de gel een niet-verklevend kompres plaatsen en dit verbinden met een fixatiewindsel. Let op dat er geen contact is tussen de brandwond en het fixatiewindsel i.v.m. risico op verkleving aan de brandwond.
010.BCB59

Aanvullende informatie

Artikelnummer
010.BCB59
Merk
BurnCare

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: