Categorieën

Sinds 1 januari 2018 is de IKK wetgeving van kracht. in deze wetgeving wordt onder andere de kwaliteit geregeld binnen de kinderopvang.Onderdeel van deze kwaliteit is de veiligheid. Naast dat er eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld de groepsgrootte gelden er ook eisen aan het personeel welke hierin werkzaam zijn. Een van deze eisen is het bezitten van een erkend Eerste Hulp diploma welke gericht is op het verlenen van Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK).

Omdat All-in Preventie vele klanten in de kinderopvang opleidt op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) hebben wij samen met verschillende klanten een opleiding ontwikkeld waardoor de medewerkers in 1 dag in staat zijn om naast hun BHV certificaat ook het benodigde diploma Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis te behalen. Doordat dit in 1 dag kan zijn opdrachtgevers hun medewerkers niet nog een extra dag "kwijt" voor het behalen van het verplichtte EHBO diploma Eerste Hulp aan Kinderen.

Kinder EHBO & BHV, de oplossing om direct te voldoen aan de IKK wet!



Met de opleiding Kinder BHV behalen de deelnemers niet alleen hun certificaat BHV maar ontvangen zij bij gebleken geschiktheid het officiële diploma Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. Dit diploma is erkend voor de IKK wetgeving en hiermee zorgt u ervoor dat er ten alle tijden een medewerker aanwezig is die beschikt over de juiste documenten. Niet alleen voor de IKK wet maar ook voldoet u direct aan de ARBO wet.

Meer weten of direct een Kinder BHV opleiding boeken?



Het is natuurlijk mogelijk om uw medewerkers in 1 keer te trainen. Dit kan in 1 dag, maar ook in 2 aparte dagdelen.
Bij ons op locatie of juist de Kinder BHV opleiding bij u op locatie zodat de medewerkers ook direct in hun eigen werkomgeving worden getraind? Het is allemaal mogelijk. Neem hiervoor contact op met één van onze opleidingsadviseurs.
Dit kan door te bellen met 085 - 30 30 232 of door een email te sturen naar opleidingen@allinpreventie.nl

Boek direct een Kinder BHV opleiding