Categorieën

Waarom moet u uw gehoor beschermen?
Wanneer u vaak in een luidruchtige omgeving staat zoals bij machines of bij de luidsprekers tijdens een concert dient het de aanbeveling uw gehoor te beschermen. Veel mensen komen thuis na een dag werken of festival bezoek met een vervelende pieptoon in hun oren. Wanneer dit vaak gebeurt dan hebben uw oren al schade opgelopen. Soms is de pieptoon maar tijdelijk, maar vaak blijft deze pieptoon aanwezig. In zo'n geval heeft u last van tinnitus. Deze gehoorbeschadiging is dan blijft en zal niet overgaan. Bescherm daarom uw oren hier tegen.


Waarom bij blootstelling aan harde en overmatige geluiden gehoorbescherming?
Als u weet dat u blootgesteld gaat worden aan harde of overmatige geluiden dient het de aanbeveling om hier tegen maatregelen te nemen! De impact die geluiden op de oren hebben hebben op zowel de korte als lange termijn veel invloed. Vaak voorkomend probleem is dat u minder goed begint te horen of geluiden worden tijdens het horen als pijnlijk ervaren. Dergelijke gehoorschade is ten alle tijden blijvend! Daarom is het voor u van belang om gehoorschade te voorkomen! Beter voorkomen dan genezen is dan ook het advies!


Gehoorbescherming bij All-in Preventie
Met de gehoorbescherming van All-in Preventie voorkomt u gehoorbeschadiging. Wij bieden u verschillende oplossingen aan dit omdat iedereen verschillend en anders op geluid reageert. Daarnaast is iedere situatie anders en vraagt dan vaak om een andere oplossing. Daarom bieden wij u een keuze uit universele oorpluggen tot oorkappen. Wist u dat u al bij 80 dB op de risicodrempel zit van blijvende gehoorschade? In de onderstaande grafiek kunt u precies zien hoeveel decibel normale situaties produceren.Advies nodig?
Wanneer u advies wenst over de door u aan te schaffen gehoorbescherming kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder om de juiste keuze te maken in uw gehoorbescherming!